Makacs meleg kiütésre nektek mi vált be? (tudásbázis)
Kaptunk krémet ami gyógyszeres,fürdetőt,és gyógyszertári kenőcsöt.Azt mondta talán atópiás dermatitisz,de nem győzött meg,a neten durvábbak a képek mint ami nekünk van,ráadásul semmilyen vizsgálattal nem lehet megállapítani,hogy az-e vagy sem.Kenegetni kell,aztán majd meglátjuk a jövőben.
Az en 4 eves lanykamnak borzaszto erzekeny a bore. Minden kiuti. Most a nagy melegben is a legjobb a patikai furdeto krem, mosdokenocs. En azthasznalom neki testapolonak. Tegnap kiuteses lett ismet a melegtol. Este es ma reggel bekentem, nyoma sincs a kiuteseknek! Sok sikert!
Én már semmilyen krémmel nem kenem,félek,nehogy rontson rajta.Majd remélem a doki utána jár mi is a probléma...
Most Anna két arcocskáján is van, illetve a bal karján a hajlatban a könyökénél. Ekcéma szerű, mindig ott jön ki.
Én most körömvirág krémmel kenem.
Nem tudom,én nem hiszem,most voltunk vérvételen,meg teljes kivizsgáláson ugye más miatt ott is látták a pöttyeit...
Nem lehet, hogy ez allergia? Általában azok szoktak belobbani...
Köszönöm a válaszokat.Mikor itthon vagyunk nagyjából karban tudtam tartani,bár akkor is kiütéses volt,de nem viszketett annyira durván.A bölcsiben viszont ma teljesen "belobbant" a bőre,pedig ott is lezuhanyoztatják meg minden,de sajnos alapból 30 fok van és nem tesz jót neki.
Köszönöm szafaripók,rá fogok kérdezni holnap a dokinál erre a krémre.
Ha valaki tud még valami okosat akkor várom :)
Nálunk a napi 3-4szeri tusolás és a hintőpor vált be. Idén már rutinosan raktam a kádba Balut mikor jött a hőség, Balázs nagyon élvezte utána az egész testét behintőporoztam, eddig megúsztuk pöttyök nélkül ezzel a módszerrel.
Ja, és szegénykémenk olyan "piros ragyás" volt a bőre, hogy az oviban külön igazolást vittünk, hogy nem fertőző beteg, hanem melegkiütés...
Nálunk olyan szinten kiütéses volt a gyerek a melegtől, hogy az egész teste vörös volt - csalánkiütéssel, a melegtől.
Sudokrém, bepanthen, neogranormon (testápoló) szinte semmit nem javított rajta.
Egy dolog vált be: a cremor refigrerants kenőcs. Este bekentük a gyereket, reggelre már nem volt piros (a kiütések még látszottak), délutánra teljesen rendbejött a bőre.
Nálunk nem volt makacs, de csak 2-szer kellett bekennem, Physiogéllel kentem és szinte azonnal elmúlt.
Szia!
Sudocrem nagyon-nagyon jó!
Nekünk melegkiütésre Sudocrem-et ajánlott a védőnő vagy bepanthent,neogranormont. Kamillás lemosás is jót tesz,vagy mentolos hintőpor.
akarom mondani olaj bocsánat
Holnap viszem vissza a 2 éves kislányom,már kb 2 hete ki van pöttyösödve,és sajnos nagyon viszket neki,állandóan vakarja.A cink-oxidos rázókeverék csak ideig óráig hat,inkább csak enyhíti kissé a viszketést.Küszködött valaki ezzel?Most már egész nyáron ez lesz?
Makacs meleg kiütésre nektek mi vált be?
További ajánlott fórumok: