Majonézes halsaláta recept
A Majonézes halsaláta hozzávalói:30 dkg megpárolt halfilé
kb. fél kg héjában főtt krumpli
4-5 db csemegeuborka
2 db közepes alma
2 db főtt tojás
1 tubus majonéz
1 ek. mustár
1 db citrom leve
kevés só és porcukor
A Majonézes halsaláta elkészítési módja:
A halat, és a megtisztított krumplit, az uborkát, a tojást és az almát vékony csíkokra vágjuk. A többi alapanyagból ízletes mártást kavarunk, és óvatosan beleforgatjuk az összevagdalt hozzávalókat. Letakarva hűtőbe tesszük 1-2 órára, hogy jól összeérjen.
Ha töménynek tűnik a mártás, lehet lazítani eg kis tejföllel vagy joghurttal.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. nov. 28. 12:49
A majonézes halsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.