Májgombóc recept
20 perc
A Májgombóc hozzávalói:
2 nagyobb csirkemáj
1 tojás
1 tk olaj
búzadara, só, majoránna, vágott petrezselyem
A Májgombóc elkészítési módja:
A csirkemájat átmosom, éles késsel lekaparom tálba teszem, majd ráütöm a tojást. Hozzáadom a tk olajat, majoránnát, sót, a petrezselymet/ az itt látható 1/4 részét/jól megkeverem. A búzadarából annyit tegyünk , hogy közepes állagú masszát kapjunk, 1 órát pihentetjük, majd akár egy zöldség lesbe is kitűnő leves betét! Szaggathatjuk nagy lyukú nokedli szaggatóval is, de kiskanállal is lehet!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2019. aug. 11. 15:45
A májgombóc elkészítési módja és hozzávalói.