Májas szósz recept

2-3 alma,
2-3 fej vöröshagyma,
1 májkrém konzerv,
1 mokkáskanál olaj,
só,
őrölt bors.
A Májas szósz elkészítési módja:
Olajon megfuttatom a karikára vágott hagymát, hozzáadom a meghámozott, apró kockákra vágott almát, fedő alatt addig párolom, míg szétfő. A májkrémet elkeverem fél deci vízzel, az almára öntöm. Sóval, borssal ízesítem, s már kész is. Szárazabb (főtt) húsokhoz szaftként adható, de pirítósra is kenhető.
Hidegen is nagyon finom!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. aug. 20. 18:25
A májas szósz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.