Magyaros csicseriborsó leves recept
A Magyaros csicseriborsó leves hozzávalói:1 konzerv csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál olaj
2 maggi húsleves kocka
2 gerezd fokhagyma
só
2 kk csípős gulyáskrém
A Magyaros csicseriborsó leves elkészítési módja:
A finomra vágott vöröshagymát,az átnyomott fokhagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, közben hozzáadjuk a 2 leveskockát ,majd a leszűrt csicseriborsót, és vízzel felengedve felforraljuk,ha kell sózzuk.Ha felfort 2 kávéskanál csípős gulyáskrémmel ízesítjük. Betétként galuskát főzünk bele.Tálaláskor apróra vágott zöldpetrezselyemmel szórjuk meg.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. aug. 13. 23:44
A magyaros csicseriborsó leves elkészítési módja és hozzávalói.