Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Magyaros csicseriborsó leves recept

Magyaros csicseriborsó leves recept

A Magyaros csicseriborsó leves hozzávalói:
1 konzerv csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál olaj
2 maggi húsleves kocka
2 gerezd fokhagyma

2 kk csípős gulyáskrém


A Magyaros csicseriborsó leves elkészítési módja:
A finomra vágott vöröshagymát,az átnyomott fokhagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, közben hozzáadjuk a 2 leveskockát ,majd a leszűrt csicseriborsót, és vízzel felengedve felforraljuk,ha kell sózzuk.Ha felfort 2 kávéskanál csípős gulyáskrémmel ízesítjük. Betétként galuskát főzünk bele.Tálaláskor apróra vágott zöldpetrezselyemmel szórjuk meg.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A magyaros csicseriborsó leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook