Magyarország szépe - láttátok? (beszélgetés)
Hát, én ezeket nem nézem. A Dextert a témája miatt biztos nem nézném, a Hannibal gondolom a film alapján van, az is kizárt... A többit se láttam. Régen a Miért éppen Alaszkát szerettem...
Ja, a Dextert majdnem kihagytam, meg a Hannibal-t.
Sitcom "klasszikus: Így jártam anyáddal
A másik nagyon jó: The Big Bang theory
Sci-fi: Battlestar galactika, de csak eredeti nyelven, a magyar szinkron katasztrófa.
A semmi közepén is tetszett, Hol volt, hol nem volt, és pár napja láttam egy krimit, The Bridge.
És miket? Mondj jókat, én nem ismerem annyira ezeket.
Nézel sorozatokat? Sitcomokat vagy amerikai sorozatokat? Lehet, hogy már írtad.
Azért szerencsére nem a Jóban-rosszban az etalon :)
De a Jóban rosszbannál jobb. Az nagyon idegesítő. Tudom, egyiket se muszáj...
Inkább egyik sem. Tájékozódni, szórakozni is van jobb lehetőség a tévénél. A BK olyan a sorozatok közt, mint a kertévé híradója a korrekt tájékoztatásban. Közelebb van a legaljához, mint a közepéhez.
Ööö... aha. Egy kocsi, ruha, fodrász, ékszer, nemtommi nem elég?
Mert látszik, hogy mű, tehát státuszszimbólum, aki ránéz tudja, hogy telik rá. Amúgy kisebbségi komplexus és butaság együtt.
Az mér' jó? Most akkor én vagyok a hülye..?
Erről beszélek, szépen illik a sorba, BK, ÉNB, és az ilyen műsorok. Amíg a többségnek ez a szórakozás a változásnak esélye sincs.
Az a befutó ló fejü(rubint)valószinü direkt kerek inpliket rakatott be magának,hogy látszódjon,hogy mücici.
Oldalról nem szép, de előlről aranyos. Viszont egy merev nő, ez kiderült abban az éneklős műsorban, fene se emlékszik a címére. De a legnagyobb baj az vele, hogy Hajdú P. a férje. Rubint Réka viszont egy igazi bánya... izé, szóval nem annyira szép. De egyébként csinos nő lenne szerintem, csak az a férfiasan kigyúrt hasfal... nagyon nem. Na és nála a műcici is túlzás lett, nagyon látszik, hogy szilikon. Ez nem tetszik, legyen műmell csak keltsen természetes hatást, ne úgy feszüljön mint a pingponglabda.
Sarka Kata szép?? Nem világ csúnyája az igaz,de szerintem távolról sem szép azzal a fura orrával és szemeivel. Meg az ugyanolyan sznob és tahó stilusával mint a kedves férjecskéje. A fittneses házaspárral együtt ők a négy hülye.
Ez kell a népnek, vagy Petya jól lobbizott.
Mondjuk nem értem, miért vagyok meglepve, anno a BK állami támogatást kapott...
Hát most megtudtuk, hogy most ez a szép.
Az tényleg fura utólag, hogy mit keresett ez a köztévén. Alighanem ez a legesleghivatalosabb szépségverseny, azért volt ott.
Úgy értem, nem nézek általában szépségversenyt, így lehet, hogy mostanában mindenhol ez a típus a nyerő. Hajdúéktól nem is vártam többet, az bosszant, hogy ez a közhülye az MTV-re is bejut.
"Mintha." Haha, ez tényleg mulatságos! Hát persze, de ez aligha lehet véletlen, nem gondolod? Szerintem egyébként Sarka Kata szebb volt a többségüknél, róla is láttam már előnytelen fotót, de amúgy szép. Ő is indult régebben szépségversenyen. Viszont azt hogy érted, hogy "ilyen témában nem vagyok járatos"? Ilyen témában mindenki járatos, akinek van két szeme és lát vele!(:
Mindegy, majd lesz augusztus közepén még egy szépségverseny, ott talán csodákat látunk.
Megnéztem a képeket, és nekem az tűnt fel, hogy nemcsak egymáshoz, de mintha sarka Katához is hasonlítanának. De lehet, hogy rosszul látom, ilyen témában kicsit sem vagyok járatos.
Mondjuk ebben van valami. Tényleg hasonlitottak egymásra.
Haha.(: Én nem rajongok Vastag Csabáért, de tény, hogy profi és ez a szám nem volt rossz. Most ez a trend, hogy pasik táncolnak a háttérben.
Azt hiszem, lehet, hogy csak azért tetszett Makk Andrea, mert egyszerűen ő különbözött még leginkább a többitől. Annyira hasonlítottak, hogy egyszerűen kínomban már azt kerestem, hogy ki üt el tőlük és ő elütött, mert neki nem ilyen széles pörölycápafeje van, hanem ovális. És nem vigyorgott idióta erőltetett hollywoodi mosollyal. Emiatt favorizáltam. Erre nyer egy pörölyfejű! Asszem, az természetellenes mosolyuk zavart a legjobban, attól pöccentem be.
nekem Vastag Csaba tetszett :))
viccet félretéve: a lányok tök egyformák voltak, ugyanolyan haj, erős smink, az is egyforma volt majdfnem, nagyon elszúrták ezzel az arcukat
a nyertesnél nekem is volt jobban tetsző, de tök mindegy, mert valakinek meg a nyertes tetszett a legjobban
A második helyezett lánynak is kicsit olyan ló... mindegy, ő tényleg szép, kicsit arabos vagy egyiptomi jellegű. De ő meg túl egzotikus volt nyilván. Olyat meg nem akartak.
További ajánlott fórumok: