Maggi Húsvarázs kocka miért nem kapható? (tudásbázis)
Én is nagyon hiányolom a sült hús szaft kockát, írtam is a Nestlének. A válasz az volt, hogy piaci okokból megszüntették a gyártását helyette van a húsvarázs. Válaszképpen megírtam, hogy bocs, de annak egészen más karaktere van (sokkal erősebb) ráadásul éppen szaftot nem csinál, csak ízesít...
Találtam Knorr sült hús pasztát és alapot (1-2 kg körüli) de azt csak nagykerben lehet beszerezni. :(
Igaz, aki megszokja a műízt meg az egyenízt, annak az lesz az alap.
Én semmi ilyesmit nem használok, édesanyám sem tette. Gyűlölöm a műanyag-ételeket.
Delikátot én is teszek mindenbe,ízletesebb!!
Általában szaftos húsokhoz szoktam tenni a kockából,egyébként tényleg sült hús illata van,talán azzal kellene próbálkoznom?:))
Különböző fűszerekkel nagyon finomra lehet csinálni a kajákat,megszokja az ember ezt a " mű ízt" amit a kocka ad aztán azt keresi másban is....nem mondom hogy delikátot,piros aranyat gulyáskrémet nem használok különböző ételekhez,nekem konkrétan nem hiányzik ha nincs a polcokon ilyesmi kocka....
pl füstöltizkockát hasonlítottam össze sima reál üzletben,olcsóbban vettem egy kis darab füstölt pörcöt mint két kis kocka lett volna az izét pedig össze sem lehet hasonlítani....a sülthússzaftot is biztosan lehet helyettesíteni mással,igaz nem tudom milyen ételekhez szoktad használni.....
Igen,arra!!
Nagyon jó íze volt!!
Most meg sehol sincs:(
Sziasztok!
Kérdésem lenne!!
Nem tudja valaki,miért vonták ki a Maggi Húsvarázs kockát??
Vagy csak én nem találom a boltok pultjain?
További ajánlott fórumok:
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Magyarországon hol kapható számos, betűs fa kocka?
- A Regioban kapható Block építőkocka átlátszó dobozban, 63 db-os jó minőségű? Jól összeépíthető?
- Vajon kocka alakú Liga margarint lehet még kapni valahol, vagy már csak téglalapos változatban kapható?
- Cukiban kapható Julika kocka receptjét ismeri valaki?
- A Tescoban kapható Blocks építőkocka kompatibilis az Abrick építőkockákkal?