Magdi néni babapiskótása recept


4 pohár tejföl
2 vaníliás cukor
3 evőkanál porcukor
1 db citrom vagy narancs reszelt héja
2 csomag babapiskóta
A Magdi néni babapiskótása elkészítési módja:
A tejfölt, a vaníliás cukorot, a porcukrot és a reszelt gyümölcs héját összekeverjük egy tálban. Egy közepes méretű tepsi alját kirakjuk babapiskótával, majd ráöntjük az összekevert massza felét, és elsimítjuk. A tetejére újabb sor babapiskótát teszünk, arra pedig ráöntjük a maradék masszát, és elsimítjuk. A tetejére reszeljünk csokit. Hagyjuk állni egy fél napot, hogy megpuhuljon a babapiskóta.
A masszába apróra szelt sárgabarack konzervet is keverhetünk!
A tetejére tökéletesen megfelel a reszelt csokimikulás-figura is.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kardosildiko_86, 2007. dec. 11. 11:31
A magdi néni babapiskótása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.