Magassarkúban járni.. (beszélgetős fórum)
nagyon szeretem , imádon :) végül is ha jó a cipő simán elvagyok benne egész nap , de van azért olyan hogy kényelmetlen lesz egy idő után , sőt volt már nem is egyszer hogy annyira megfájdult a lában benne (főleg új még be nem járatott cipővel) hogy kénytelen voltam levenni és pár percre megpihentetni a lábaimat .
sarokmagasság az nálam 9-16 centisek tű , platform , telitalpú ... mindenféle van . 16-nál nagyobb még nem volt rajtam de szerintem valahol itt van az amit még bevállalnék .
Autóvezetés az más dolog , most tanulgatom a magassarkúban való vezetést , több kevesebb sikerrel , akad amiben megyeget , de van amiben nem :( , Amiben nem megy , akkor mezítláb szoktam :) .
Én imádom a magassarkút!:)
Abban igazán nőies egy nő! :)
Nagyon szeretem. De még jobban szeretném viselni, ha az utcákat nem "tüsarok-gyilkos" kövezettel, hanem sima burkolattal vonnák be...
- Magassarkúban sokkal tovább bírom, mint bármely "alacsonysarkúban" (pl. a ballerina és társai 1-2 órán belül pokoli talp- és sarokfájdalmat okoznak);
- Min. 5 cm-es sarokkal rendelkezö cipö kell. Amiket viselek átlagosan 8-10 cm-esek.
- 14 cm-es a legmagasabb (ha jól tudom), és bármily' döbbenet, még kényelmes is.
Én szeretek sportosan is öltözni, illetve "uniformis" stílusban is, így mindig nem is hordhatnék magassarkút. Amikor katonának vagy matróznak öltözök:), akkor ahhoz elég fura lenne a tűsarok:)
Ha felveszem nem okoz gondot. Tudok benne menni, nem is fájnak a lábaim benne, de nem mindenhez való.
Én pl. farmerhoz sem veszek fel magassarkút, mert egyáltalán nem illik hozzá.
Én nagyon szeretném a magassarkút, de sajnos a 180 cm-hez túl sok volna...
És hát nem is sikerült 2 méterest párt találnom, ezért aztán pláne nincs rá szükség :D
van egy nyári magassarkú papucsom de ritka amikor felveszem!
.....már nem.....:((
Bár, igazából régen is a kényelmeset szerettem,de jóval többet jártam magassarkúban.
Nem hordok magassarkút, nem is szeretem!:)
Viszont, ha 'kell' felveszem, és nem okoz gondot közlekedni benne!;)
Ugyan nem kérdés, de rosszul vagyok az olyan nőktől, akik ugyan felveszik, de képtelenek járni benne. (hajlított, rogyasztott térd, röhejes lépkedés)
A másik halál: falatnyi szoknya, '20cm-es' Tűsarok! Annyira közönséges hatást kelt!
nagyon szeretem a magassarkút !!!!!
akár egész nap is rajtam lehet nem gond :) , bár előfordult már sokszor hogy a nap végére eszméletlenül megfájdult a lábam benne , már-már azt lehetett mondani hogy nem bírom tovább . Volt hogy le is vettem mert totál kikészültek a lábaim , főleg az új cipőben . De szerintem nem csak én vagyok így vele . Átlag olyan 9-12 centiseket hordok , de van 15-16 centisem is .
Az autóvezetés ? Hát az bonyolultabb van amiben tudok van amiben nem :) okkor mezítláb :))
imádom
egész nap
10-12 de van 15cm is
bármit megpróbálnék
15cm még tudok vezetni
"Ellenben a főnöknőm 20 feletti sarkokon jár - mindig imádkozom mikor le/följön a lépcsőn :D :D"
érte vagy ellene? :D
egyébként én eddig akárhányszor elvágódtam mindig laposban történt, biztos akkor nem figyelek annyira
Már nem hordok magassarkút - elkényelmesedtem. Alkalmi cipőket is kényelem szempontból választom meg...
Irodában is csak a papucsot vagyok képes elviselni - télen/nyáron.
Ellenben a főnöknőm 20 feletti sarkokon jár - mindig imádkozom mikor le/följön a lépcsőn :D :D
További ajánlott fórumok:
- Szexi járás magassarkúban
- Szeretni akarom a magassarkút, de széttöri a lábam. :(
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Van ilyen magassarkú cipő, ami...?
- Felvennétek hétköznapokra hosszú farmerhoz olyan fekete magassarkút aminek az orránál egy kis arany dísz van?
- Létezhet, hogy valaki képtelen megtanulni magassarkúban járni?