Magasfényű nappali bútor vélemények (beszélgetés)
Mancs a bútoron?🤢
Neked nem lehetett jó napod, remélem a holnapi jobban sikerül.
Egy bútort általában több évre vásárolunk,természetesen olyat ami tetszik!
Hogy a por bármi mennyire látszik rajta nem érdekelne.Poharat alátéttel rakunk mindig a bútorra!Azt venném ami tetszik,nem olyat amit nem kell takarítani mert nem látszik meg rajta semmi!
Por, csík,pohár-és mancslenyomat kiválóan látszik rajta (főleg napfényben). Egész nap lehet csiszatolni.
Kiváló választás!
Nem írtad, hogy világos vagy sötétebb tónusú. A világoson nem látszik annyira a por. a sötétebbet pedig nagyon jól lehet kezelni bútorápolóval, ami taszítja a port.
Valamikor a 70-es években volt nagy divat a magas fényű, most megint lehet kapni? A 60-as években a hajlított karfa és az un. Tonett székek voltak divatban, ami ugye a 19-20. század divatja volt. Örökös a körforgás. :)
Ha tetszik a magas fényű (politúros) bútor, nyugodtan vedd megg, nem tapad rá több por, mint bármelyik másikra. A karcolástól és a durva behatástól persze védeni kell, de minden bútort védeni kell. :)
Szép szerintem.
Takarítani könnyebb és jobb, én is szeretem nagyon a Pronto fújós bigyóját.
Egy ikeás csoportban olvastam, hogy nem tesz jót azoknak a bútoroknak a Pronto... Szerencsére én nem tapasztaltam.
Köszönöm. Fekete-fehér, fehér az oldala, teteje, polcok, az ajtók feketék.
Ez illene leginkább a bútorainkhoz :)
Milyen színűt vennél?
Én világosat vennék, mert azon a por sem látszik meg a portörlése után fél perccel.
Nem kell félni tőle! Jobban lehet takarítani, mint az erezett mattot, mert nem tapad bele a mélyedésekbe semmi. csak letörlöd és más csillog-villog is:D
Szerintem is könnyebb takarítani.
A por mindenhol por, ahogy a fekete szín is koszolódik.:)))
Szerintem nagyon szépek. A lányom konyhabútora magasfényű, de még új, ikeás nem tudok róla tapasztalatokat.
Régen nekem is volt szobabútorom magasfényű, nem volt vele gondom.
Ne félj tőle, nem sérülékenyebbek, mint az utánzatok, viszont szebbek, s szerintem könnyebb őket takarítani is. Nagyon jó bútorápolók vannak, én pl. Prontóval törlöm át őket, gyönyörűek lesznek, még soha láttam csíkot.
A por mindenhol meglátszik, nem tudsz mit kezdeni vele a többszöri alapos takarításon kívül. (Rosszabb, mint a víz, mert az legalább csak lefele megy. :D)
A magasfényű bútoron minden meglátszik. Ujjlenyomat, por stb. Tisztításra is jobban oda kell figyelni, tényleg csíkos maradhat (pl.mint az ablak)
Egyébként az a véleményem ha ezt tetszik Nektek és áldozol + energiát a takarításra válaszd a magas fényűt :-D
Sziasztok,
magasfényű modern nappalibútort néztünk ki. Szivesen fogadnék róla minden véleményt, tapasztalatot. Pl. mennyire sérülékeny, mennyire látszik rajta a por, mennyire koszolódik, és azt is hallottam, hogy törléskor is csíkos tud maradni.
Kisgyerekes házba lenne, napi használatban, tehát nem "katalóguslakásba" menne.
Kb. dupla áron van, mint a sima fautánzat, bár az attól, hogy olcsóbb lehet, hogy praktikusabb.
Dilemmában vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- utolsó kettő vagy egy betűvvel, sorrend marad a betűknek pl: nappali-liga- akarat
- 34-48 év közöttiek nappalija
- Szerintetek szép ez a nappaliba való bútor?
- Nem szeretem, mikor a magasfényű konyhámba oldalról süt be...
- 30 éves vagy kicsivel több koloniál bútor szettem van, nappaliba való. Mennyit érhet?
- Megkarcolódott magasfényű laminált bútor megmentésében tud valaki tanácsot adni?