Magas nő, alacsonyabb férfi? (beszélgetős fórum)
A magyar csúcs : a feleség 2o4 centi, a férj 152
A hölgy akiről szó van Németh Ági sokszoros válogatott kosaras, a férje bohóc. Kettten most egy világszámmal járják be a földet. Óriási szám. Mellékesen szeretik egymást. A nő a karjában viszi fel a pici férjét az emeletre
Erre mondják : szerelemben nincs lehetetlen
Sziasztok. Köztem és a menyasszonyom között közel 7cm különbség van, az ő javára (sajnos). :-) Én 175 cm vagyok, ő pedig 182.
Több, mint 6 éve vagyunk együtt és ez a magasságkülönbség soha nem jelentett problémát, talán a legelején egy kis frusztrációt, de csak mert még szokatlan volt a helyzet.
Viszont idén lesz az esküvőnk és ott azért látványosabb lenne ez a különbség, ezért próbáltam valami "megoldást" keresni. Tudom benne van a szabályzatban, hogy ne reklámozzunk más oldalakat vagy termékeket, de ezt meg szeretném osztani mindenkivel, aki hasonló "problémával" áll szemben. Szóval léteznek olyan speciális férfi cipők, amelyekben van egy betét, ami képes magasítani rajtunk akár 7 cm-t is úgy, hogy az nem igazán látszik kívülről. Annyira megtetszett az egész, hogy úgy határoztam csinálok rá egy webáruházat itthon Magyarországon. Ez most folyamatban van, de akit érdekel a téma, az addig is talál több infót az oldalamon: ciporefel pont hu.
Én 174 cm magas vagyok, ezzel nincs is problémám igazából. Anno engem nagyon zavart, ha alacsonyabb fiú próbált kezdeményezni.Mindig arra figyelni, hogy milyen cipőt vegyek fel, hogy lehetőleg ne legyek sokkal magasabb az illetőtől. Általában ezek a kapcsolataim nem is tartottak semeddig.
A pasikat nem zavarja, ha magasabb a nő?
Helyes, jó megjelenésű, értelmes, magas érzelmi intelligenciájú, 25 éves férfi vagyok.
Szívesen megismerkednék tartós kapcsolat céljából magas hölgyekkel (180-190 cm körül és afölött). :)
:o)) Biztos vagyok benn, hogy anyukádat nem fogja érdekelni. :o)
Belelovalod magad a butaságba, és el fogsz távolodni így a párodtól...előbb... vagy utóbb...
látom itt a beszélgetés és szavazás alapján, nem téma a magasság, vagyis nem gond, nem ciki, sőt sokan élnek szépen és boldogan :)
de engem azért más dolog aggaszt...mondjuk én megszoktam már h a pasim alacsonyabb picivel és már észre sem veszem, őt meg aztán még anyira sem zavarja, mind azt mondja h neki elég lenne az is ha csak a mellemig érne sőt, annak jobban is örülne :D :D
nah de...ezek a berögzödött dolgok, a pasi kell nagyobb legyen...mindenki fejében ott van...így persze anyukámnál is...és így nem merem hazavinni a párom mert tudom h hiszti lesz belőle...mert h kisebb...és nem akarok veszekedni senkivel, de ez a félig-meddig bújkálós kapcsolat sem jó...
?
:)
magasabb...de mégsem... :)
Én 171 cm vagyok, a férjem 174. De!!! Imádom a magas sarkú cipőket. Általában azt hordok, és ilyenkor bizony magasabb vagyok a férjemnél.
De abszolút nem zavar, mert nem a magasságáért imádom őt. Aki pedig emiatt megnéz minket, annak lelke rajta :o)
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Minimum hány cm-rel legyen magasabb a férfi a nőnél?
- Ha a férfi alacsonyabb...
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Tegnap láttam egy nagyon magas nőt alacsony férfivel, furán...