Magánklinikán kedvesek a beteghez? (beszélgetés)
fogorvosa válogatja. voltam olyan magánklinikán, ahol nagyon lelkiismeretesen szépen dolgoztak, meg voltam olyan helyen is (szintén magán), ahol a dokin iszonyat látszott, hogy csak a pénzért megy...
a nőgyógyászati magánrendelés meg a kórházi közt meg csak az a különbség, hogy mikor belemegy a dolgokba a doki és kaparászik, kórházban iszonyat fájt, utána könnyes szemmel mentem ki a váróba és alig tudtam járni. viszont mindkét helyen kikérdeztek, látszott, hogy értik a dolgukat..
Azt hozzátenném, édesanyámnak tavaly az a fogdoki, aki velem tünemény volt, kivette egy menthető fogát. Aztán megkérdezte kontrollon, ki vette ki, most lehet hidat tenni.
Hát jó...
Velem meg cukorpofa volt, most nyugdíjba vonult, viszont aki helyette jött, részemről a magándokiknál is jobb. Alapos, segítőkész volt, az extrém kérdéseimre is válaszolt (házilag fogkrém), sorvadásra jó gyógyszert írt fel, mert azóta enyhültek a tünetek. Igazából ember függő, bár tény, hogy a mérleg nyelve a magán felé mutat! Én kifogtam eddig a jó fogdokikat, mindkét csoportból. Kívánom neked is ugyanezt, és nem lesz dráma fogorvoshoz járni.
Vegyesek a tapasztalataim. Nőgyógyászatnál az SZTK-t 16 órája jártam meg, azóta görcsölök, sírok, kipárnázva fetrengek. Sosem!!! fájt ennyire, mintha sebes lennék. A magánorvosnál alig éreztem meg eddig. Ez a rohadt pénz...! :(
Fogorvosnál nekem az ingyenes sztk is kiváló volt, de a magánra sem mondok semmi rosszat. Egyformán elláttak!
Pajzsmirigyes kezelőm kerek perec megmondta, hogy van magánrendelése. Mikor nem tudtam fizetni, azt mondta, komolyan kéne vegyem.
Megmondtam, hogy épp -45E-be vagyok, mivel nincs meló és egy tizeddel lecsúsztam ösztöndíjat. (pont kivizsgálások miatt, szóval nyaljon sót! ) Azt mondta, elő kell teremteni. No comment!
Hát,én találkoztam maszek rendelésen föld bunkó orvossal-30 ezret hagytam nála:oo
Most a szakrendelőbe járok fogászatra,OEP alapon,és maximálisan meg vagyok elégedve.Nagyon kedves,nagyon türelmes,remek szakember a doktornő.Igaz,időnként hónapokat kell rá várni,mert általában tömeg van nála.
Soha nem mennék más fogorvoshoz, még ha nekem fizetnének sem!
Írnátok véleményt erről a helyről?
Ezt néztem ki,nekem szimpatikus.
Szerintetek?Az árak elfogadhatóak,nem?
Nekem is a körzeti fogorvos vette el a kedvem,pedig nem én voltam az áldozat,hanem a férjem.
Brrr...
Fogászati magánklinikáról lenne szó,és kíváncsi lennék hogy hogyan állnak az emberekhez.
Gondolom ha már ott hagysz 100-200.000 forintot,akkor kedvesek,segítőkészek,türelmesek.
Vagy nem?Ugyanúgy viselkednek mint egy körzeti rendelésen?
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Szülés magánklinikan - érvek, ellenérvek, tapasztalatok, vélemények
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Da Vinci magánklinika, járt itt már valaki? ha igen mi a tapasztalat
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház