Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Macskaalom fórum

Macskaalom (beszélgetős fórum)

jún. 3. 06:05
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
jún. 2. 02:04

Eleinte zárt alomtálcájuk volt, de mivel elkezdtek arra rászokni, hogy aludni is oda másztak be, levettem a tálcáról azt a 'kabint'. Időnként még így is belemásznak aludni, de már nem kizárólag azt használják fekhelynek.

Alomból egy Tigerino nevű illatosított jött be, de nagyon megdrágult, így sima, illatmentesre kellett váltani, abból pedig a Biolux vált be.

12. Sirga
jún. 1. 10:23

Eleinte nyitott alomtálcánk volt, de abból nagyon sok almot kikotortak. (2 cica van.) Vettünk 1 zártat - annyira bevált, hogy gyorsan lecseréltük a másik tálcát is. :)

Alom tekintetében a Biolux nagyon jó, de az Aldi-s, Lidl-s is bevált. Szilikonost próbáltuk, nekünk nem jött be.

máj. 31. 21:55
Mi zárt cica wc-t használunk. Az Aldis almot szeretjük nagyon. Jól csomósodik, és nincs szaga. Árban is még elfogadható!
10. Ruslan
máj. 31. 20:54
Kint a virágoskert nálam a macskaalom. Már tudják jól, hogy bent nem lehet.
máj. 31. 20:47

Én Biolux-ot használtam, az elfogadható minőség volt. Persze tuti van ettől jobb, de nekem ez bevált és árban is megfelelő volt. Amúgy is csak a téli hónapokban voltak bent a cicák, tavaszzal kiköltöztek.

A pennys nagyon vacak.

máj. 31. 20:34

A sparos almot elfogadja,megszokta

. A coopost és a lidlest nem hajlandó használni.

7. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 31. 20:01

Nyitott almos tálcáink vannak, virág illatú Tigerino szilikát alom. Még padlófűtéses időszakban is virág illat van a macskák "fürdőjében".

Rengetegféle almot próbáltunk, ez lett a tökéletes

máj. 31. 19:23
Nyitott alomtálcában babapúder illatú almot használtam amíg volt macskám.
máj. 31. 12:07
Szikonost használok, nagyon jó, teljesen elszívja a szagokat.
máj. 31. 12:00

Ez: [link]

Egyáltalán nem érezni a szagát. Persze, ki kell belőle szedni a kakit, de ez a legjobb ár-érték arányú, szvsz.

3. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 31. 10:59

Az alom sem mindegy. Pl a a penny-ben és a lidl-ben kapható rettentő büdös, pedig napi 2x takarítom.

Én az aldi saját márkását veszem, az elég jól beszívja a szagokat. Illetve zárt cica wc-k van.

Szoktam venni alom parfümöt is, az ilyen granulátum.

máj. 31. 09:45
Nekünk zárt cicawc van. A DM-es dobozos almot használjuk.
máj. 31. 09:05
Sziasztok! Cicásokat kérdezném. Melyik macska wc vált be nektek a legjobban? Amelyik legkevésbé engedi ki a szagokat?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook