Macska farka vege megserült. Hogyan lehetne megoldani, hogy ne erjen oda piszkalni? (tudásbázis)
Na, ugy latszik, hogy vegre normalizalodik a helyzet. Ma volt a hös macsek kötözesen, jol all a dolog. Nagyon ugy tünik, hogy elkerüljük az amputaciot es ennek hatartalanul örülök. Majkrembe rejtett antibiotikumot szed meg hetföig. Remelem, lassan talalkozom is vele. A kis majom... :)
Ja, a baratnöm küldött egy MMS-t az összeeszkabalt lakodoboz-wc-röl. Ha rajövök, hogy lehet letölteni a kepet, majd felteszem ide. Erdemes megnezni. Talalekony a csaj. :)
Az en kiscicomnak le kellett amputalni a farkincajat, de mielott ez megtortent, azert sok-sok ideig probalkoztunk.
Vegul kapott egy gallert, de szintugy kicsi volt, kiert elol a szaja, igy elerte a farkincajat.
En kiagyaltam, hogy egy margarinos dobozbol plusz 10 centit ragasztottam korbe, a tolcser kulso reszere, igy mar eleg volt, tobbe nem erte el. Mondjuk eleg vicces volt szegenykem, nagy bumszli a farkan, meg egy hatalmas parabola a nyakaban.
De szabadon maszkalhatott a lakasban, es gyorsan megszokta.
Amúgy miért nem lehet nyalogatnia?
A macskának a legjobb gyógyító a saját nyála...
Térdzoknit kell ráhúzni a farkára, és a derekára gumizni. Persze előbb a gumit rávarrod a zokni szárának két oldalára. Rágcsálni így is fogja, de a vastag kötést nem tudja lerántani.
Az enyém is olyan kelekótya, mindig csinál valami egetrengető marhaságot, később meg jót röhögünk rajta. Jobbulást kívánok :)
én valahogy a hátsó lábához fásliznám (nem a testéhez, az nem lehet neki annyira kényelmes), persze úgy, hogy a vége ne lógjon túl a lábán :)
na lehet nem volt túl érthető :)
Remélem, rendbejön szegény :(
Ma jutottál valamire?
Várom kíváncsian, remélem megtudod oldani ügyesen!
Egy pisi, kaki erejéig vedd le róla utána vissza. Nagyon jó, hogy otthon tudsz vele maradni.
Adj rá tipegőt, a farkát tedd az egyik lába mellé. Most jutott eszembe a lányom állandóan öltöztette a macskuszunkat, aki olyan jókat horpasztott a babakocsiban tipegőben sapkában hanyatt fekve.:DD
Jobbulást a cicának.
Esetleg ha végig kötöznéd a farkét és a derekánál átkötnéd? ..tudom ügyesen addig dolgoznak, míg leszedik, mondjuk ujjvédőt aztán átkötni. Bem tudom csak úgy gondolkodom, én mit tennék. Próbáljátok a gallért kisebbre venni a nyakán, hogy ne tudjon alányúlni.
Húzd az oldalához a farkát és tekerd körbe a törzsét fáslival, hogy teljesen elborítsa.
Bár ezt is ki fogja bontani, de tovább fog tartani, nem kell majd 5 percenkét újracsomagolni.
szegény cica. Nekem volt egyszer egy törött farkú cicám, de az talált macska volt. a farka vége, az utolsó 5 centi derékszögben állt, úgy forrt össze, muris volt :)
Nincs más ötletem. :(
nagyobb körgallér?
ha nem akadályozod meg, hogy elérje a farka végét, akkor piszkálni fogja.
Másképp viszont nem tudod megakadályozni, csak ha nagyobb körgallért adsz rá
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. A macskam ma reggel odacsukta a farkat a bejarati ajtohoz es kvazi megnyuzta a farka veget. Be lett kötve, az allatorvos minden elrendezett szakszerüen. Kapott egy ilyen "antennat" is a nyaka köre, hogy ne erje el, ne tudja ragcsalni, de annyira hajlekony, es annyira hosszu a farka, hogy ennek ellenre minden gond nelkül leszakitott magarol mindent es ott tartunk, ahol reggel a serüles utan öt perccel. Igy sosem fog begyogyulni. En arra gondoltam, hogy valahogy a testehez kene rögziteni a farkat egy pelenkaval vagy rugdalozoval. De nyitott vagyok hasznos es ertelmes ötletekre, mert latom, hogy igy nem fogunk egyröl a kettöre jutni. Elöre is köszönöm, ha valaki elöall valamivel.
További ajánlott fórumok:
- Esküvői autó kérdést hogy lehetne megoldani?
- Penészesedik a mennyezet, hogyan lehetne megoldani?
- Hogyan lehetne megoldani?
- Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?
- Egy .vob kiterjesztésű fájt szeretnék .avi-ba konvertálni, milyen programmal lehetne a legkönnyebben ezt megoldani?
- Hogy lehetne megoldani az egy hónapos munkaviszonyt januárig?