Hogy lehetne megoldani az egy hónapos munkaviszonyt januárig? (tudásbázis)
Szia!
Most nem is arról van szó, hogy szeretni kéne addig az egy hónapig.
A tévében én is láttam.Különböző egyházak vagy karitativ szervezetek is igazolhatják az egy hónapot, nem csak a ph.
Szia!
Megpróbálhatod a faludban is polgármesteri hivatalban, hogy van-e valami önkéntes munka, elmondhatod, hogy kell a 30 nap, hogy ne ess ki a rendszerből.
A múltkor volt a tévében ezzel kapcsolatban egy riport, hogy ingyen dolgoztak az önkormányzatnál,(30 napot, napi 4 órában) hogy továbbra is kaphassanak segélyt. (Szemétszedés, stb).
Szerintem próbáld meg helyben is, hátha összejön.
Ebben az évben nem volt bejelentett munkaviszonyom. Beteg voltam, nem is nagyon mertem keresni semmit, de itthonról csináltam olyat, amiből végül is megéltem a 28ezer Ft segéllyel együtt. Viszont most ugye felvetődött ez a januári változás, hogy ha ebben az évben egy hónapot se dolgoztam, akkor kiesek a rendszerből.
Ez alatt a maradék egy hónap alatt mit tudnék találni, ami beszámítana?
Önkéntes ötlet is jöhet, internetes bejelentett munka is, bármi, most nem a pénz a lényeg!
Az a baj, hogy faluban élek és ha pl. bejárnék a közeli városba önkénteskedni, akkor még ráfizetnék… ami szintén nem lenne túl jó.
További ajánlott fórumok:
- Esküvői autó kérdést hogy lehetne megoldani?
- Macska farka vege megserült. Hogyan lehetne megoldani, hogy ne erjen oda piszkalni?
- Penészesedik a mennyezet, hogyan lehetne megoldani?
- Hogyan lehetne megoldani?
- Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?
- Egy .vob kiterjesztésű fájt szeretnék .avi-ba konvertálni, milyen programmal lehetne a legkönnyebben ezt megoldani?