Ma van a születésnapom. Isten éltessen engem erőben,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm a sok szíves köszöntést!
Nem csalódtam: van itt a Hoxán száznál is több kedves ember, akik örömet szereztek nekem azzal, hogy a "nem baj" gombot nyomták meg a vallomásomnál.
Annak a néhánynak pedig, akik szerint kukoricára kellene térdepelnem, azt üzenem: sajna ez az én koromban már nem megy oljan könnyen. (Évek óta már úgy egyáltalán nem megy a letérdeplés... Kukorica nélkül sem. Hogy ez "baj"-e? Hát nyilván, hisz nem tudok eleget tenni az "elvárásnak"! :-D)
Bocs, ezt nem értem...
Ha kétjegyű, és van benne 0, az azt jelenti, hogy a 0 a 2. számjegy, s akkor már nem lehet prímszám a keresett kétjegyű számjegy.
:-)
Terveim?
Talpon maradni minél tovább!
En csak egy talicskas vagyok a konyhaban.
Velem versengyzel?
Isten szeret. Ez a resze letudva, vagy volt.
Terv?
Akkor hany jegyu?
Es o velem vitorlazik. Mennyi az annyi?
Az enyémet se tudja senki.
Idén, mindenki 1 nappal később köszöntött fel, kivéve 2 embert (akik nem a férjem és a fiam;), és persze az itteni lányok is hozták magukat, de mindenki más csúszott minimum 1 napot;)
Grrrrr...
Nincs kedvem ma se okoskodni, se egyebekre, de meg kell, hogy jegyezzem, elnéztél egy vesszőt. Ettől aztán nem állt össze a kép, hogy a "nem, nem, kétjegyű" azt jelenti, hogy "kétjegyű". (Egyelőre.)
Köszönöm a köszöntést Neked is, az Összes Többieknek is!
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Boldog születésnapot, demoon25 !!!
- Egy játszóháznak jogában áll-e nem elárulni, hogy honnan hozzák a születésnapi tortát?