Ma reggel arra ébredtem, hogy egy csomó van a nyakamon.... (beszélgetős fórum)
Szervusztok! Én sajnos 3 féle rosszindulatú daganatos beteg vagyok. Van két kutyám és 8 cicám. Nem azon kell gondolkodni, hogy cica, kutya okozta e a daganatot, hanem sűrgősen orvoshoz KELL fordulni. Azért megjegyzem, édesanyám és apósom is rákban haltak el, bár mindketten messziről kerülték e kedves kis háziállatokat. A rákról ma még sajnos nem tudunk eleget, ezért az orvosok is csak találgatnak. Van akit megnyugtat az, ha mondanak valamit, amitől lehet. Nekem ŐSZINTÉN elmondták, a rákos daganatok nem 24 óra alatt keletkeznek, hanem hosszú évek alatt, vagy már születésünkkor magunkkal hozzuk.
Mindenestre javulást mindenkinek. További kellemes napot!
szerintem varok holnapig, es azutan mondom el a host csaladomnak...
amugy lehetseges volna hogy csak elfekudtem vagy ilyesmi???
A biztonság kedvéért nézz meg minden hajlatot és hónaljadat is.
Ha még találsz, akár kicsit, menj el orvoshoz.
Van, hogy minden külső jel nélkül végigszalad egy virus az emberen és csak így jelentkezik.
Már úgy értem, nem tüsszögsz, nem köhögsz. Lázad sincs.
Kísértetiesen hasonló dolog történt a nagynénémmel és mint kiderült, jóindulatú nyirokcsomó daganat volt, amit a macskákkal hoztak kapcsolatba. A legviccesebb az, hogy utálja a macskákat és elkerüli őket 6 méterről.
Az immunrendszerével volt gond és szerencsére most tünetmentes. Viszont a doki megmondta neki: az volt a szerencséje, hogy viszonylag gyorsan (már másnap-harmadnap) elment vele orvoshoz és korán kikezelték.
Ennek a fele sem tréfa, menj el orvoshoz!
Főleg ha ilyen hirtelen jön ki nagy csomó....ne várj hetekig!
Persze, jó viccel elütni a feszkót , hiszen senki sem akar pánikrohamot keltni.Nincs is rá szükség, orvosra viszont igen.
Egy ismerősömnél volt ilyen eset, tapasztalatból mondom.
Minden jót!
Ha a nyakad felső végén van, az nem gond, mert az a fejed lesz :DDDD
bocsi nem tudtam kihagyni, mert oldani szeretném a feszültséget. :))
szóval egy kis megfázás is okozhatja, vagy rossz fog.
ha viszont túl nagy, azért menj el orvoshoz. Valaki csak ajánl egyet is a messzi távolban is.
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele?
- Milyen csomó lehet ez a nyakamon évek óta?
- Az éjjel arra ébredtem, hogy mindenhol viszketek
- Csomó van a nyakamon! Mi ez?
- 36 hetes vagyok hétvégén lesz 37, ma reggel óriási alhasi fájdalmakra ébredtem, szinte alig birtam felülni az ágyban