Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek! (tudásbázis)
Amikor a papám meghalt, akkor utána nem sokkal, kb egy héten belül ugyanígy megjeleng nekem.
De én nyugalmat éreztem, békét.
Azt hittem,hogy képzelődök, de nem, unokatestvérem is ugyanarról számolt be, mint én.
Sajnos nem tudtunk egymástól elbúcsúzni, de eljött és megtette. Szellemek léteznek, volt már több észlelésem is, de nem bántanak. :) Valaki írta, hogy fontos, hogy mit érzel közben, félelmet, haragot, esetleg nyugalmat. :)
Ez nem lépcső recsegés volt, mintha valaki a szőnyegen járna, bent a szobában, olyan volt.
Én azt hittem a 2 éves mászott ki az ágyból.
Azóta nem történt ott ilyen eset.
Én is jártam már így , egy távoli rokonnál voltunk én egyedül aludtam a felső szinten, a többiek az alsó szobákban, többször hallatszott úgy, mintha valaki jönne fel a lépcsőn de sehol senki nem volt.
Én ezt másnap úgy magyaráztam, hogy az egész napos le fel rohangálás miatt éjszak idomult vissza a lépcső, ezért volt recsegés ropogás. Szerintem nálatok is valami hasonló történhetett.
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Jól vagyok,nem félek már.
Tegnap belül (a fal mellett)aludtam,párom kívül.Ma a helyemen,de nem foglalkozom a dologgal.
Úgy vagyok vele,hogy ha valóban szellem volt,majd jelez még,ha meg nem,akkor álmodtam vagy az agyam szüleménye (képzelet).Nem tudok maradéktalanul hinni sem ebben,sem abban.
Temetőbe elmegyek tavasszal.Addig még olvasok a témában:)
Ilyen "élményem" már nekem is volt, hogy éjjel felébredve láttam valakit az ágy végénél... De a mai napig nem tudom, hogy mi volt, szerintem csak álmodtam, vagy rosszul láttam. Nem tudom.
Viszont volt másik élményem is, anyósomnál aludtunk az emeleten, anyósék lent, mi fent, rajtunk kívül senki sem volt otthon. 2 éves fiam felébredt, anyós feljött, majd le is ment, ugye recseg a lépcső, így hallani ha valaki jön. A pici visszaaludt, így én is visszafeküdtem az ágyba. Párom is fent volt, feküdtünk csendben, majd lépteket hallottunk, megállt a szobánkban. Én felkeltem, felkapcsoltam a villanyt, sehol senki. Azt hittem a gyerek mászott ki a rácsos ágyból, de ő már aludt. Azóta sem tudjuk mi volt, de mindketten ugyanazt hallottuk.
Én sem értem miért vagyunk itt? Pedig már azóta mi mehetne itt? A francba..így meg nehéz belelovalódni..:)
Mindig mondunk valami értelmeset, s dugába dől az egész fantázia játék. :((
Látod még mindig ezen lovagolsz?!Unalmas:(
Már rég elfelejtettem:)
NE fogjunk már minden azokra a "szerencsétlen" szellemekre..
Igen, vannak megmagyarázhatatlan dolgok, de azért nem kell egymást riogatni, v. burkoltan lehülyézni, mert épp nem hisz az ilyen dolgokban.
Ha mindenben hinnénk, és mindenből ügyet csinálnánk, ami talán csak a mi számunkra nem kézzelfogható, akkor az egész életünk rettegésből, és félelmekből állna. Persze úgy látom, hogy sokan szeretnek így élni..
Meg ki mond félelmetesebbet..
..nálam volt egy szellem.. áááá, nálam kettő, és még a konyhában iszogattak is... ááááá, nálam még a lovat is behozta a konyhába...
Hát igen... rá lehet fogni, hogy az elem "viccelődött" velünk.
Viszont a poharakkal kapcsolatban nekem is volt két ugyanolyan élményem nagymamám halála után nem sokkal.
Nekem 2 pohár az asztalon kb 10 cm-et arrébb csúszott. Láttam ahogy csúszik.
Persze ebbe is be lehet magyarázni, hogy ferde volt a szekrény, de nem. A szekrény ugyanúgy áll ahogy akkor és egyáltalán nem ferde.
:))))
A topik indítója is szkeptikus:)))
Egyébként pedig tényleg nem értem, hogy vannak fórumok ahol, ha kicsit is nem fújsz egyet a többséggel, máris gúnyolódónak titulálnak..:(
Igen jogod van,de itt azok gyűltek össze,akiknek tapasztalatuk van és azt próbálják számukra érthetővé tenni.
Csak azért mert "jogod van" felesleges konfliktust kelteni!
További ajánlott fórumok:
- Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket?
- Hallottál a Szkeptikus Társaságról?Ha igen, mi a véleményed róluk?
- Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban?
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Mi lehetett itt hajnalban tegnap?