Luca napi jóslat (beszélgetős fórum)
Csak keresztnevek, nem az exedet jelenti konkrétan, ha egy olyan nevet írnál. Mondom ismerősök, osztálytárak kollegák nevei naptár. Azok a nevek nem konkrétan őket jelentenék-Szerintem könnyebb 12 fiú nevet írni. Ha bele gondolsz az is a sors, hogy miket írsz.
Egyébként én tavaly jártam így , hogy későn olvastam ezt a fórumot és lemaradtam akkor már. Ez a kívánságos nekem is szimpatikusabb valamiért. Bár remélem, ami elég azért az is megvalósulhat még. Van benne pár olyan is, ami "csak" spórolás kérdése, ha nem is a közel jövőben de egyszer még gyűjthetek rá. A mai égetés érdekes volt. Megráztam a dobozt, majd a kezemmel meg is kevergettem , (hogy ne múljon azon, hogy mi került felülre meg mi került alulra mikor beledobtam a papírokat) majd azt vettem észre, hogy már a kezembe is maradt egy papír, szinte a kezembe csúszott. Kár , hogy nem lehet megnézni mi lett volna.
OOO csak most láttam ezt a topicot! Nem tudtam, hogy kívánságos is van!
Fiú nevesre nem szántam még rá magam, anyámnak bejött. Illetve tiniként csináltam egyszer, de csaltam vele, szóval az nem érvényes.
képzeljétek az utolsó kettőt elfelejtettem, most jutott eszembe,
így is érvényes lesz
most gyorsan az egyiket elégetem, ami marad azt megnézem
Na végig égettétek a kívánságokat? :)
Nekem pont az maradt a végére, amire "talán" a legjobban vágytam, bár voltak tőle fontosabb dolgok is...
Kíváncsi vagyok rá bejön-e ?! :)
Nagyon örülnék neki...
Amikor tini voltam, én is égettem ilyen férjes neves Luca napit. Nagyon megörültem, mert épp az aktuális kiszemelt fiú neve volt rajta. Anyukám mondta is, biztos azért, mert így akartam, mert direkt megnéztem, s ha őt húztam, visszaraktam, de tényleg ügyesen végigcsináltam, nem csaltam.
aztán 10 év múlva ugyanilyen nevű lett a férjem.
Nekem bevált :)
Tavaly december 13.-án is felírtam 12 kívánságot, valamiért egyet sem égettem el, de 24.-én kihúztam 1 et a kívánságok közül, és teljesült! :)
Bár lehet ez csak puszta véletlen volt..