Lost-kedvencek, filmes rejtélyek, minden ami Lost! (beszélgetős fórum)
Na most sikerült elolvasni.
Jó volt ez is :)
ttp://lostspoilershun.wordpress.com/2010/05/27/akiknek-nem-tiszta-a-finale-az-egyik-iro-magyarazata/
itt a link, remélem nem gond
Jáj nem tudom összejön-e.
Betojt a tv :( Kaptunk kölcsön, de nem lehet összekötni a dvd-vel, így nem tudjuk felvenni.
Az meg képtelenség, hogy élőben nézzük, fél 8kor még vacsi, fürdetés, altatás jön.
Lehet hogy csak az ismétlést tudom megnézni a hét végén :-/
Nekem is tetszett ez a rész, és tényleg nagyon hasonlítottak a "gyerekek" a felnőttekre...én még arra is gondoltam, hogy lehet vmilyen programmal megfiatalították őket...de végül is nem hiszem, csak ügyesek voltak:))hogy még erre is figyeltek...
Furcsa azért, nemsokára vége az egésznek, és én még mindig nem értem, hogy ki a gonosz, ki a jó...mert nekem sem tűnik gonosznak az álLocke...azt viszont nem értettem miért ölte meg az igazi anyjukat a nevelő anyjuk...
Álommanó köszi az üzenetet, hogy ne felejtsem el a Lost-ot, nagyon aranyos vagy :)))
Éppen nyaralunk, kicsit aggódtam, hogy a bérelt házban lesz-e AXN, és van is szerencsére.
Nagyon tetszett ez a rész...de mostmár tényleg nem tudom mit is gondoljak. Lehet hogy Jacob nem is 'a JÓ'? Csak a nevelőanyja félrevezette azzal, hogy itt kell maradniuk. Mert hogy nincs semmi a szigeten túl.....bár később kijárt a szigetről, ezt láttuk.
Mindenesetre a 'rossz' ikertestvérét mostmár máshogy látom. Nem rossznak. Szegénynek tényleg csak annyi a bűne, hogy ki akar jutni a szigetről (???).
Azt figyeltétek, hogy a szereplőválogatás milyen zseniális volt? A két gyerek hihetetlenül hasonlított a felnőttkori önmagukra. Főleg Jacob!
Szia!
Na, láttad? Vélemény?
Nekem végül is tetszett a rész, szintén igazi Lost-os rész volt, mindenkiből egy kicsi:)
De most az álLocke meg akarja őket ölni?
A Sun-Jin jelenet nekem olyan Titanicos volt...annyira nem jött be...
HÚ TÉNYLEG!
Álommanó ezer hála hogy szóltál. Itthon volt ma a férjem, és valahogy emiatt teljesen az volt az érzésem, hogy vasárnap van. Ha nem szólsz, el is felejtem, hogy hétfő van, és lesz Lost!!!
Sziasztok!
Ma lesz a sírós Lost? (Amikor meghalnak Sunék)
Most amúgy azt fogom csinálni, hogy amit nem értek, leírom:) mert múltkor is lett volna néhány kérdésem, de elfelejtettem reggelre:)
Jaj Sawyer milyen naiv már!!!
Én annyira sejtettem, hogy nem fog ez ilyen könnyen menni, hogy odamennek, Widmore meg készségesen felajánlja a tengeralattjárót :-/
Sziasztok!
Azt hiszem a mai részben fognak meghalni Sunék...de ez nem biztos...mindenesetre nagyon várom, már csak 28 perc:)
sziasztok
Hányadik rész megy most a tv-ben?
Van valami AXN Sci-Fi is, lehet hogy azt látod, nem?
Szerda este is megy Lost? Ezt nem is tudtam.
Van az aktuális rész hétfőn 22kor.
Ezt megismétlik szombaton 12kor.
És vasárnap este, 19kor is van egy ismétlés, de ez érdekes módon nem a hétfői rész, hanem az egy héttel azelőtti.
Majd visszakeresem, de nem ma (beteg a gyerek :-/ ).
Csak gyors válasz: Jin is a hajón volt, sokáig azt is hitte mindenki, hogy meghalt, de valahogy kiugrott a hajóból még a robbanás előtt, és a partra vetődött. (a fiatal Rousseau találta meg, aztán elmentek a templomhoz, ahol megtámadta őket a füst, aztán villanás, időutazás) emlékszel már?
Igen, tényleg igazad van, a hajón halt meg, pont ahogy felszálltak a helikopterrel, alattuk a hajó felrobbant...valami ilyen kép ugrott be...viszont azon a hajón ott volt akkor Jin is...de ő mégsem halt meg...na most már összezavarodtam...
Ha visszakeresed megmondod hanyadik oldal:))...de ha nem keresed vissza sem gond, majd megfejtjük:)
Ezen gondolkodtam én is, hogy vajon miért ölte meg.....na meg hogy Desmond meghal-e. Nekem úgy tünt, hogy igen....de úgy emlékszem pár oldallal visszább beszélték (azok akik már régebben látták ezeket a részeket), hogy nem hal meg....vissza kéne keresni :)
Nekem is tetszett ez a Hugo-s rész.
Michael a hajón halt meg, nem?
Amin Keamy és csapata visszajött a szigetre.
Valami rémlik, hogy a hajón volt, ami ugye felrobbant.
Sziasztok!
Amire hétfő óta nem tudok rájönni: mikor, hogy halt meg Michael?
Amúgy, mi a véleményetek a hétfői részről (Hugo-s rész volt most)...nekem tetszett:)
Bár amit nem értettem,hogy "Locke" miért ölte meg Desmondod? Ha megölte egyáltalán...(?)
Igen, mikor rájött, hogy hiba volt kimenni a szigetről, és össze akarta szedni a többi Oceanic 6-ot, de ők nem akartak visszamenni, akkor akarta felkötni magát.
Aztán jött Ben, aki megmentette....aztán megölte.
Locke öngyilkos akart lenni?:O
Én mintha egy agymosáson mentem volna keresztül...nem is emlékszem ilyenekre, de ahogy írtad, vmi rémlik...fel akarta akasztani magát? vagy vmi ilyesmi, nem?
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Megoldott rejtélyek