Londonba utaznánk de milyen zónás travelcardot kell venni a tömegközlekedéshez? (tudásbázis kérdés)
4. zsuzska01 (válaszként erre: 3. - Gubaj05)
2011. márc. 17. 18:35
hogyan lehet eljutni a nevezetességekhez legkönnyebben van erre valami jó módszer?ketten megyünk és bizonytalan vagyok jó
3. gubaj05
2011. márc. 17. 17:57
szerintem fölösleges metróra venni bérletet mert sokkal élvezetesebb busszal végignézni mindent persze hosszabb de akkor is élvezetesebb. ahogy én emlékszem busznál nincs megkülönböztetve a zóna csak ha kombináltat veszel. 2 éve 14 font volt egy heti buszbérlet amit szinte bármelyik kisboltban meg lehet venni.
2. RWolf (válaszként erre: 1. - Zsuzska01)
2011. márc. 17. 17:46
Ez attól függ, hogy melyik zónában fogsz lakni és hova szeretnél eljutni. A legtöbb nevezetesség a belvárosban van, 1-2 zónában. Megveheted neten is, de nincs értelme, minden metrómegállónál, pályaudvarokon meg tudod venni.
1. zsuzska01
2011. márc. 17. 17:40
Londonba utaznánk de milyen zónás travelcardot kell venni a tömegközlekedéshez? és hol, interneten előre?
További ajánlott fórumok:
- 6 évet betöltött gyereknek már kell jegyet venni a tömegközlekedésben?
- Mi idegesít a tömegközlekedésben? (Emberi viselkedés)
- 25 km-re lenne lakhelyemtől egy munkahely, a munkaidő beosztás szerint nem jó a tömegközlek. Bejárnál kocsival? Megéri? Elvállaljam a melót?
- Népligettől a Blaháig hogy lehet eljutni tömegközlekedéssel?
- Igaz, hogy megszűnik a budapesti tömegközlekedés?
- Ingyenes Tömegközlekedés Ez a Megoldás?