Népligettől a Blaháig hogy lehet eljutni tömegközlekedéssel? (tudásbázis)
Hogy kerekedett ebből 38hsz?
Népliget-metró->Corvin negyed-villamos->Blaha
Kész.
ennél sokkal bonyolultabb, háromszoros átszállásos útvonalak is vannak, még örülhetsz :)
másik megoldás h magaddal viszel egy kézi navit, ami tud tömegközlekedést tervezni
Neeeem... van autónk, azzal járok mindenfelé, amit nem lehet kocsival elintézni, arra pedig kérek segítséget a férjemtől :)
Én pl személy szerint metróznék. Igaz, hogy át kell szállni, viszont egyértelműen ki van táblázva minden, és biztosan érthetően bemondják a megállók nevét is.
Egyébként 4 éve élek Pesten, és anno Nekem is tök új volt megszokni a tömegközlekedést, de a térkép nagyon jó barát ebben az esetben. Most már talán mondhatni rutinból közlekedem...
nyilván van netje...
csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ezt kb 5 perc kideríteni google barátunk segítségével. (az kiadja a bkv útvonaltervezőt, azon meg minden rajta van).
hú a 99-es busszal akarsz utazni 8 hónapos terhesen? :o
öööööö én taxival mennék, az ziher
Itt van holnapra: [link]
Budapest
Népliget
Sétáljon ide: Könyves Kálmán körút
Körülbelül 6 perc (450 m)
Könyves Kálmán körút
99 Busz Blaha Lujza tér M felé
8:24 - 8:36 (12 perc, 9 megálló)
Blaha Lujza tér M (Népszínház utca)
Sétáljon ide: Budapest, Blaha Lujza tér
Körülbelül 3 perc (250 m)
Budapest
Blaha Lujza tér
ezt persze a mai napra terveztettem, ha szombat a kérdés, át kell állítani a paraméterekben a dátumot
mert szerintem a szombati rend más (ritkábban jár a busz)
Budapest
Népliget
Sétáljon ide: Könyves Kálmán körút
Körülbelül 6 perc (450 m)
Könyves Kálmán körút
99
Busz Blaha Lujza tér M felé
8:28 - 8:41 (13 perc, 9 megálló)
Blaha Lujza tér M (Népszínház utca)
Sétáljon ide: Budapest, Blaha Lujza tér
Körülbelül 3 perc (250 m)
Budapest
Blaha Lujza tér
népliget: felszállsz az 1-es villamosra, leszállsz a puskás ferenc stadionnál (hungária krt-kerepesi út kereszteződése).
átszállsz a piros metróra, és elmész a blaháig.
ennyi:)
mindkét járat pár percenként jár reggel, az össz utazási idő kb 20 perc szerintem az átszálláshoz szükséges gyaloglást is beleszámolva.
További ajánlott fórumok:
- 6 évet betöltött gyereknek már kell jegyet venni a tömegközlekedésben?
- Mi idegesít a tömegközlekedésben? (Emberi viselkedés)
- 25 km-re lenne lakhelyemtől egy munkahely, a munkaidő beosztás szerint nem jó a tömegközlek. Bejárnál kocsival? Megéri? Elvállaljam a melót?
- Hogy lehet tömegközlekedéssel eljutni Nyíregyháza-Sóstóról a Nyírplázába?
- A Nyugatitól hogy lehet a legegyszerűbben tömegközlekedéssel eljutni a Krisztina körútra? (Telekom Székház)
- Hogyan lehet eljutni a Miskolc Tiszai pályaudvarról tömegközlekedéssel a barlangfürdőbe?