Lehet még baba, vagy ne reménykedjek? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Nem ugyanolyan tesztet használtam. Holnap megyek vissza, addig már nem próbálkozok. Ha minden rendben,akkor már vmi látszani fog UH-on, de felkészültem a rossz hírre is. De köszönöm, a tippet☺️
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy 8.án volt lombik beültetésem, 19.én pozitív lett a tesztem, de csak halványka csík volt, de azt mondták Tapolcán, hogy teljesen rendben van. 26.án kell vissza mennem, de itthon is csináltam 2 tesztet, hátha erősödött a csík, de sajnos egyiken semmi nem volt, a másikon pedig halványan. Szerintetek azért reménykedjek, vagy az esélytelenek nyugalmával menjek pénteken!?
Nem fog UH-on ilyen korán látszani.
Nekem a 10-es érzékenységű teszt nagyon halvány lett 3 napos beülti után 7 nappal és kb. 2 héttel később tudtam csak erős tesztet csinálni.
10 nappal beülti után 35 körül volt a HCG és 12 nappal beülti után 8 mm volt a nyálkahártyám. Egyik se sok és mégis sikerült. Az UH-os méréseknél könnyű millimétereket tévedni.
Hány napos embriót kaptál vissza?
Ezt a hcg vervetel fogja tudni megmondani biztosra a beultetest koveto 14. napon..
De szerintem ha holnap reggel csinalsz egy terhessegi tesztet (az erzekenyebbik 10-esbol), mar az is jo esellyel mutathatja. Drukkolok!
További ajánlott fórumok:
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- 2010. decemberi babaprojektben reménykedők
- 10 napos késés és negativ teszt után lehet még reménykedni?
- Fals pozitív? Lehet reménykedni?
- Lombik beültetés után 11. nap hcg 21. Lehet reménykedni?