Lombik-de hol legyen? Vélemények a meddőségi intézményekről.. (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még új vagyok, de gondoltam megosztom a tapasztalataimat, ha nem gond :)
Szóval nálunk is lombik lett majdnem, de én nem nagyon szerettem volna. Már csak 2 hét lett volna, míg belevágunk, de végül gondoltam futok még egy kört....hátha. Kutakodtam a neten és elmentem egy Kriston Intim Torna tanfolyamra, amit azóta is gyakorolok és egy masszőrhöz, aki csak ilyen problémákkal foglalkozik. A férjem mindenképp bele akart már vágni és sürgetett, amitől nyílván feszültebb lettem. Végül sikerült meggyőznöm, minden nő által ismert módszerrel :) De a lényeg, hogy 3 hónappal később teherbe estem! Sikerült! Most épp a második picúrt teremtjük :) :)
Ha esetleg valaki szeretne ezekről infót, vagy ilyesmit,nyugodtan írjon, szívesen segítek!
Addig is, mindenkinek : HAJRÁ!!!!
Sziasztok !
Szegedi kaáli-ról kinek mi a véleménye?
Dr. vagy dr.nő ???
Sziasztok Mi január végén kezdtük a kivizsgálásokat
a Semelweisbe,Pesten a Baross utcában. Szeretnék tapasztalatokat kérni Tőletek erről az intézetről és az itt dolgozokról.Köszönöm.
Tudom, hogy a pcos miatt volt, de nekem még rátoltak egy rakat hcg inyekciót emiatt lett durva a helyzet és mikor felhívtam a dokti a tipikus hyperstimus tünetekkel közölte csak a melegtől van. Másnap majdnem meghaltam.
De engem olyan vizsgálatra akartak elküldeni ami már meg volt.
Ja és ha probléma akad, a meddőségi előtt ezeket kezeltesse is.
Az se árt, ha nomális a testsúly, a túl vékonyak, ill. az elhízottak is nehezebben eshetnek teherbe.
Mielőtt valaki meddőségibe megy (pénzspórolás és a sikeresség érdekében) érdemes előbb kivizsgáltatni magát, tb-re sokmindent lehet ingyen.
Ilyen ugye a hormonvizsgálat, (TSH is), inzulin-szint nézés (pláne, ha peteéréssel, ciklussal problémák vannak), átjárhatósági vizsgálat minimum.
A hiperstimu lehet PCOS-tól. Csak ugye a PCOS endokrinológiai betegség, a Kaáliban meg nőgyógyászok vannak.
Én is hallottam, hogy xy-hoz küldenek műteni valakit, de nem muszáj ahhoz menni. Én is ismerőst ajánlanék, ha kellene, nem ismeretlent.
Rk és BPe Kaáli.
Hosszú lenn leírni. 3 lombikot felslegesen csináltak rajtam a 3.ba majdnem belehaltam a hyperstimu miatt amivel nem foglalkoztak 3 hetet voltam kórházban ebből 1,5 intenzív a másikban meg olyan vizsgálatokra akartak elküldeni ami már meg volt csak nem az ő haverjuknál csináltam.
A Forgács magánintézmény.Forgács Vince a vezetője.Öt éve voltam náluk,és csak jót tudok mondani róluk.
Családias a kapcsolat a párokkal.Nekem nem jött össze a baba,de teljesn más okok miatt.....
Sziasztok!
Én a bp-i Kaáliban ajánlom Krizsa dr-t, második lombikunk sikerült, 2 picurka növekszik a pocimban.
Igaz sokat kell hozzá várni, de megéri, nagyon örülök, hogy Őt választottam:)
Meg persze a biológusok is topon voltak, ők is ügyesek:)
Sziasztok!
Tud valaki nekem segíteni? Lombik előtt állunk, de semmit nem tudok róla. A nőgyógyászom annyit mondott, hogy ad majd tavasszal beutalót. De azzal hová lehet menni egyáltalán? És mi a menete ennek az egésznek. És tud valaki friss infókat írni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Engem érdekelnének infók dokiról, klinikáról, árakról,vizsgálatokról.
Eleinte én is úgy terveztem, hogy őt fogom megkeresni, de a minap találtam egy cikket a neten (vádat emeltek két orvos ellen csalás miatt, az egyik F. István aki korábban a Nyírőben dologozott) ami elbizonytalanított. Nem tudom bízhatok-e így még benne.
Írhatsz priviben is.
Üdv.
Szia Bcicus,
átjárhatósági nem volt mert az inszemináció nem jöhet szóba, csak a lombik. Igen,az inzulinrezisztenciát most nézték az rendben.
Ti melyik intézetbe jártok?
Üdv, Johi
Sziasztok! Segítsééégg...
Teljeskétségbeesésben vagyok. Most tudtam meg, hogy a 2. beültetés sem sikerült. 3 babát ültettek be, nálunk a férjem problémája miatt kellett a lombikhoz fordulni, nekem azt mondták, hogy minden rendben. DE akkor miért nem tapadnak meg a babácskák???? A doki persze semmit nem tud mondani, hogy mi lehet a probléma. Eddig a káliba jártunk, de egy harmadik lombikot értelmetlennek látunk, mert mind a két esetben ugyanaz volt az eljárás.
Akinek van valami ötlete, hogy nálam még milyen vizsgálatot lehetne csiálni? Illetve volt olyan aki már váltott intézetet, melyikbe mentetek át?
A joh.ana@mailbox.hu ra isírhattok!
Előre is nagyon köszönöm!!!
Johanna
Bátyámék meg voltak elégedve. Meg most már mindegy is.
Én Ruff dokihoz jártam, de ő most nm dolgozhat, így mást kellett keresnem.