Little tikes 5in1 bébitornázó (beszélgetés)
Szia! Nekünk is van, és ez az egyetlen, amit a kislányom néhány hónapos kora óta még mindig tudunk használni (most másfél éves) Ma már elé ül, és rajzoló részét használjuk.
Szerintem próbáld meg megnézni valahol összerakva élőben, és ha így tetszik neked, akkor vedd meg. Mert látod van akinek tetszik, van akinek nem. Sajnos valóban a legtöbb játék műanyag.
Mi a fülsértő zenét megoldottuk úgy, hogy leragasztottuk a hangszórót, hogy amíg a Pici olyan közel volt hozzá, ne bántsa a fülét. Igaz, én minden játékkal így tettem, amíg kicsi volt :-)
Most már nem közvetlen a fülébe szólnak a zenék a játékokon, de még mindig le van ragasztva mind:-)
A Little Tikes 5 az 1 -ben bébitornáztató ideális játék 0 hónapos kortól 3 éves korig. A játék, követve a gyermek fejlődését átalakítható, így lesz a forgatható 5 féle dallamot játszó, tükörrel ellátott és villogó játékpultból ülőke rajzasztallal.
Így tudjátok egy jó ideig használni!:D Fektessetek be rá! :D
Tavaly karácsonyra kapta Lányom. Akkor 8 hónapos volt, imádta, most másfél éves múlt, és még mindig szereti.
Most már ugye leül hozzá, zenél, táncol a zenére. Mi csak D.J. pultnak hívjuk:-)))
Nem tudom, most mennyibe kerül, de szerintem nagyon megéri!
További ajánlott fórumok:
- Ms. Littlewood versei
- Nézi valaki az alábbi sorozatok valamelyikét? The Originals, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries
- My Little Farmies online játék! Ki játszik ezzel a játékkal?
- Hol lehet My Little Pony zenélő kastélyt venni?
- Melyik a jobb, Lego duplo vagy Fisher price little people?
- A Fisher Price little people játékai kompatibils a Little Tikes játékokkal?