Lisztmentes kenyér recept

4 tojás
90 gramm szezámmag
90 gramm napraoforgómag
90 gramm dió
90 gramm tökmag
90 gramm lenmag
½ teáskanál szódabikarbóna
100 ml víz
egy csipet só
A Lisztmentes kenyér elkészítési módja:
A tojások fehérjéhez adjuk hozzá a sót, és verjük kemény habbá. Ezután adjuk hozzá a vizet, és a szódabikarbónát. A magokat őröljük meg, hogy lisztszerű állaguk legyen, majd adjuk hozzá a tojásfehérjés keverékhez. Tegyük a masszát egy sütőpapírral bélelt formába, és 180 fokon süssük 50 percig. Nagyon egyszerű elkészíteni, és rendkívül ízletes.
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2017. márc. 24. 06:05
A lisztmentes kenyér elkészítési módja és hozzávalói.