Linzer (beszélgetés)
4. 2a69f78972 (válaszként erre: 2. - Arianne113)
2012. márc. 8. 17:43
A linzertészta a sütés után MINDIG kemény.
Másnapra puhul meg.
Lehet, hogy rögtön egy laza csuklómozdulattal kidobtad?
3. 2a69f78972 (válaszként erre: 1. - Dallam'75)
2012. márc. 8. 17:41
Készíthetsz 4 sárgából is, de akkor mindenből duplát tegyél.
De nem kell erőltetni semmit, a tojás sárgája simán lefagyasztható!:)
2. Arianne113
2012. márc. 8. 15:05
hú én egyik éven próbáltam linzert sütni de kemény lett :( vajon mitől?
1. dallam'75
2012. márc. 8. 15:04
Sziasztok! Maradt 4 tojássárgám, amit elkéne használnom. Jobb híjján a linzert választottam. Igen ám, de max 1-2 sárgás receptet találtam. Mi van ha én 4 sárgát teszek bele? Mit változtat az alaptésztán?
További ajánlott fórumok:
- Miért lett kemény a linzerkarikám?
- Kis linzer sütemény, középen lekvárral vagy gyümölcs zselével. Mi a neve? Esetleg valaki tudja a receptet?
- Nem bírok tovább várni, islert és linzert fogok sütni! <3
- Milyen aprósüteményt tudnátok ajánlani az ünnepre, ami nem mézeskalács, nem linzer, és nincs benne dió?
- Tudja valaki, hogy Linzertortánál lekvár helyett mit lehet beletenni?
- Mondanátok kiszaggatható keksz és linzer jellegű süteményeket?