Lifetilt kezdés: 11.04. (beszélgetés)
Szia! Sikerült végül találni ünnepi étrendeket? Anno egyik diéta pro ezüst étrend rendelésemhez járt 'ajándékba' de sajnos nem mentettem el a fájlt és már nem elérhető, valószínűleg leszedték... Ha esetleg át tudja valaki küldeni nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Eladóvá vált feherjeim:
Puncs 250g egy adag hiányzik
Sargadinnye 250g hianytalan
Mézeskalács 450g bontatlan
A szukralóz miatt adom el, egyszerűen nem bírom.
Ugyintt ha tud valaki stevias fehérjét, varom a tippeket.
Köszi.
sziasztok!
eladova valt egy 180db-os doboz pyruvat one (15e) es 3doboz collagen (7e/doboz).
nekem sajnos kiderult egy betegsegem, ami miatt nem tudom oket szedni.
Budapesten atveheto, de posta is igeny szerint megoldhato.
Van 9 db Diet Shake-m, kéri valaki? :)
Szia meg van meg a csomagod?Ha igen mennyiert adod?
Sziasztok!
Keresek új LifeTilt karácsonyi diétás étrendet, recepteket. Cserébe többféle étrend közül tudok adni. 🙂
Sziasztok!
Pyruvat one 180+60db eladó kinyomtatott 1400kcal étrenddel és csicskardio programmal.
Sziasztok! Bakker csomagom van amit félbehagytam mert nem jött be az egy hetes étrend. Most olvastam hogy számolnom kéne. 180 cm vagyok és 97 kiló. Szerintetek milyen diétát kéne elkezdenem? A bogyók megvannak még csak az étrendre lenne szükségem,valami mozaikosra hogy tudjam variálni. Most nem rendelnék csomagot mert megvannak a bogyók.Segítsetek, köszi
Sziasztok! Vettem Lifetilt natúr fehérjét, párszor ittam belőle és nagyon fáj a hasam tőle, szeretném eladni. Árban megegyezünk.
Én 59 napja csinálom a lifetilt diétát, 1400 kcal étrendet követve :) kb 9-10 kg mínusznál járok, de az egész testem átalakult, brutális a változás :) centikben is hasról kb 15 cm ment le, farmerban a 32 helyett 29est hordok, ami már lóg rajtam, de a 28as, még kényelmetlenül szűk.Szóval kitartást kívánok mindenkinek, meg lehet csinálni :)
Sziasztok!
Tartjátok még a diétát? Esetleg tervezne valaki LifeTilt fehérjét venni? Nekem van egy majdnem teli adag csokis (csak 1 adagot ettem belőle) és szívesen elpasszolnám. Ha érdekel valakit, akkor priviben írjon. Köszi és kitartást!!!!
Úristen csokit akaaroooooook
igen, tudom milyen érzés! :( az a baj h éhesen meg a francnak van kedve tornázni. este én is ittam egy banános sört :)
Én most ettem meg a kajámat, de úgy érzem, months egy hete éheztetnének:D Te nagyon ügyes vagy, irigyellek a kitartásodért:) Viszont én ma iszogatni megyek, és nem a léböjt kùra keretein belül...:)
a férjem nem hagyja hogy "éhezzem" szóval ma ettem 2szelet dinnyét, egyet reggel, egyet délután, vacsorára pedig egy darab virslit 1 főtt tojással, fokhagymával. itt már este 6 30 van :) plusz ittam a limonádémat. igy ettem összesen 700 kcalt ma.
egyébként én csak 160 cm vagyok :(
Jaa értem:) Én 73.5 vagyok, és nem sokat 5-7 kilót szeretnék fogyni, de első körben 3-mal is boldog lennék. A 183 cm-emhez ez nem sok :)
hát reméljük :) hány kilóról indulsz, és mi a célod? én 77 vagyok kb... :(
hát, mondjuk ugy, ha van keretem akkor be tudom tartani, pl a léböjtöket, a fogyit kevésbé, mert akkor érzi a szám, hogy KAJA...ezért akarok léböjtöt csinálni, hogy kivigyem magamból azt ami hiányozna... :)
A dinnye az kb csak lé, úgyhogy simán belefér a léböjtbe ;)
Én most raktam össze a holnapi kajámat, 1-2 dolog nincs, de így se kevés. Nekem csak az a gáz hogy eszméletlenül csokifüggő vagyok.
Te simán be tudod tartani ezeket a kúrákat?
sajnos nekem meg most esett le hogy holnap lehet gyumolcsot is be kell epitenem mert a zuram kinyir ha nem eszem meg a dinnyet :-D limonadezok... neera kura koppintas,de mivel itt nincsen neera,improvizalnom kell mezzel... plusz teakat iszom.
Úúú, rendben :) És mit fogsz inni? Én a léböjtre tuti hogy nem lennék képes. A fogyit is mindig feladom :(
Tajvanon vagyok. Szeretnék majd itthon tornázgatni, kcalban pedig próbálok valami értékelhető szintet tartani, de bevallom első héten szeretnék egy tisztitó léböjtöt tartani :) Ameddig sikerül.
Jaj, nem baj, akkor csak számolgasd velem a kalóriákat :) Én megpróbálom ezt az étrendet tartani.Na, akkor holnap kezdünk? :) Te hány kalóriát fogsz enni egy nap? Sporttal hogy állsz? És ha megkérdezhetem, merre vagy?:)
szia! sajnos én az előirt étrendet nem tudom követni,mivel ahol én élek nincs turo, abonett, nem eszik nyersen a zöldségeket... de a kcal számolásban benne vagyok :) meg ilyen shake-m sincs :D
szia! jelen :) mi a módszer?
Sziasztok!
Társat keresek hétfői diéta kezdéshez. Kinek lenne kedve csatlakozni? :)
További ajánlott fórumok: