Libacomb fokhagymásan recept

négy kisebb libacomb
egy kanál zsír
só törött fekete bors, majoránna
egy fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
paradicsomszósz egy kanállal
A Libacomb fokhagymásan elkészítési módja:
A libacombokat megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával meghintjük és forró zsírban minden oldalát kissé átpirítjuk, majd egy lábosban félretesszük. A zsírban, amelyben a libacomb sült, megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, a szétzúzott fokhagymát és ráöntjük a combokra. Teszünk még rá egy kanálka paradicsompürét, és mindig kevés vizet aláöntve, fedő alatt, saját zsírjával locsolgatva és néha megforgatva puhára sütjük. Ekkor a fedőt levesszük és pirosra sütjük.
Borban párolt káposztával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2015. nov. 11. 09:24
A libacomb fokhagymásan elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.