Lg dvd-lejátszóm egyik napról a másikra nem olvassa be a dvd-ket. Mit lehet tenni? (tudásbázis)
6. javorne0727
2009. szept. 17. 21:48
Nekünk azt írta ki,hogy nincs benn lemez!Több lemezzel is kipróbáltam...megadta magát.Sokat kibírt!Szerelő ismerősünk neki sem állt megjavítani,azt mondta olcsóbb újat venni,mint megszereltetni.
5. SF
2009. szept. 17. 21:43
Próbáld ki a rossznak nevezett lemezeket egy másik lejátszón! Ha ott se megy, a lemez a rossz. Ha igen, a lejátszó.
4. nikcsike
2009. szept. 17. 21:37
a miénk csak kb másfél szóval nem tudom hogy mi van
3. kobagabi
2009. szept. 17. 15:59
Na ne ijesztgess:(
Nekünk is LG lejátszónk van, ésmár vagy 3 éves. Szeretjük nagyon, nem akarnám, hogy bekrepáljon:(
2. nikcsike
2009. szept. 17. 15:49
nemhogy azokat nem játsza le amelyiket eddig beolvasott hanem az eredeti dvd-ket sem. Azt irja hogy hibás lemez. Miért lehet ez???
1. nikcsike
2009. szept. 17. 15:48
Lg dvd-lejátszóm egyik napról a másikra nem olvassa be a dvd-ket. Mit lehet tenni?
További ajánlott fórumok:
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)
- Ti mit tennétek, ha hirtelen egyik napról a másikra utcára kerülnétek?
- Nem tudom eltüntetni a gyerekzárat DVD-lejátszóról, tudna valaki segíteni?
- Miért nem érzékel minden lemezt a dvd-lejátszóm? Eddig nem volt ilyen probléma..
- Real Playerrel, a Netről felvett filmet, hogy lehet DVD-re másolni, úgy, hogy azt DVD-lejátszóval is megnézhessem?