Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Kedves Gory002!
Nagyon szívesen megismernélek, beszélgetnék veled, ha szeretnéd.
Üdv:
Herby
Még mindig várom a levelező hölgyek jelentkezését!!!
55-80 között a Hoxán!
e-mail: pluss37barsony@gmail.com
jelszó: Hatsepszut Temploma 92#
Szeretettel várlak!
Sziasztok!
Csányi Lóránd vagyok, 32 éves gyengénlátó miskolci gyógynövény kertész. 12 éves korom óta levelezek, hobbim a levelezés postai úton. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni, társasozni. Nagy örömmel és izgalommal várom, ha valakitől levelet kapok nemtől, kortól függetlenül. Keress meg e-mailben. csanyilorand@gmail.com
Üdv kedves levelező társ keresők!
Ha van valaki, akinek van kedve, ideje és energiája levelezni, akkor szívesen fogadom. Talán egy kis pluszt vagy frissességet hozhatunk egymás hétköznapjaiba.🙂
Välárlak🌻
Sziasztok! Postai levelezőtársakat keresek. 42 éves mindenre nyitott vidám optimista kreatívkodást jövést-menést kedvelő informatikai cégnél dolgozó vak csajszi vagyok. Lányzók személyében fiúk már vannak:)))
ha szimpi voltam s szeretnél jobban megismerni írj privát üzenetet nekem s megbeszéljük a részleteket. Mindenkinek szép napokat napot. Ancsa
Szia.
Értem.
Első körben leveleznél....s ha jol alakulnak az írásbeli dolgok, akkor akár több is lehetne...
Jól értelmeztem..?
Kedves Iringo 24!
Írtam neked ebben a hónapban két alkalommal,de nem kaptam választ,pedig nagyon vártam!
Üdv. ŐsziFalevél36
Kedves ŐsziFalevél!
Megtisztelő az ajánlatod! Valóban nagyon elenyésző az érdeklődés, ami gondolom a rohanó és zsúfolt életmód miatt is lehet. Átgondolom a jelenlegi lehetőségeimet és az e-mail címedre írok a napokban.
Iringó 🌻
Üdvözöllek szeretettel!
Ősidők óta szeretnék egy levelező-nő-társat!A hirdetésben fölötted vagyok. ŐsziFalevél36 Részleteket rólam találsz,
ha érdekel.Örülnék,ha válaszolnál-még a nemet is! Annyira nincs érdeklődés,hogy az már fáj!
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek levelezni támad kedve...én is ezért vagyok itt.
Így💫
Elfelejtettek a csajszik/nők színvonalas levelet írni.
Szerintem ez nem mindenkire vonatkozik.
Szia.
Kit keresel?
Mit szeretnél?
Szép napot Misa maci! Köszönöm,hogy jelet küldtél-kis időbe telt amíg megfejtettem a két szót-remélem jól,/de hát../ Ha ez a korodra vonatkozik,akkor az a válaszom,hogy
volt idő,amikor már előfordult, kb.8 év-ideig tartott és jól megértettük egymást -én voltam a pótnagypapája.Sok személyes,kalandos dolgot oldottunk meg,vagy csak egyszerűen irtunk valamit. Ha úgy gondolod,hogy megpróbálod,hogy megértjük egymást,kérlek írj egy keveset (vagy sokat) arról,hogy hogyan és hol élsz.Az én bemutatkozásomban benne van a lényeg,ha más is érdekel,kérdezz! Örülök,hogy volt benned merészség! Várlak a megadott e-mail cimemre is,ha az neked jobban megfelel. Szeretettel üdvözöllek: ŐsziFalevél36
Velem levelezhetsz,de hát... Itt a címem,ide írhatsz:
mexico1968@freemail.hu