Levelezőprogramnál mit kell írni smtp-nek freemail esetében? (tudásbázis)
Csak azt nem irtad hogy mit próbáltál, milyen hibaüzenetet kaptál
Telefont nem ismerem, de
Normális levelezőprogramban a
Telenor kimenő levelek smtp.telenor.hu
bejövő a gmailre vagy POP3.gmail.com ha nem hagyod a leveleket a szerveren
vagy imap.gmail.com
A port beállitásnál "a kiszolgáló hitelesitést kíván" berakni a pipát, ez a gmailre vonatkozik
Én portot nem állitottam, nálam smtp 25, imap 993
Nézd át rendesen, mert a napokban egy helyen .hu helyett .com-ot irtam és az istenért sem tudtam küldeni
Ügyfélszolga felhívott hogy olvassam be neki a hibaüzenetet
Azonnal láttam mi a gond. Több szem többet lát :)
Nagyjából talán ez a topik az, ahol feltehetem a kérdésem.
Az lenne a kérdésem, hogy az új butatelefonomra (= régi típusúra) hogyan kell beállítani azt, hogy a gmail leveleimet elolvashassam? A korábbi butatelefonomon semmi gond nem volt ezzel.
Szolgáltatóm: telenor.
Már minden emberileg elképzelhetőt megtettem :), természetesen írtam a szolgáltatónak (30 nap a válaszidő), cikket olvastam [link] és megpróbáltam az alapján beállítani, szgépről a gmail beállításait izélgettem.
Egyéb ötlet?
A lényeg,h megvan. :)
Kellemes karácsonyt!
Például innen: [link]
Szívesen! :)
Szívesen! :)
Ha segítség kell,szólj!
Az Opera böngészőt-reklám nélkül-,abban van beépített levelező és ha fut a böngésződ,azonnal látod ha leveled jött. Ha meg nem használod,elrejtheted a tálcára az óra mellé. :)
Nekem bejött.
És mi lenne,ha ajánlanék egy olyan böngészőt,amiben van levelező? :)
Nem egyszerűbb? :)
Ezt már nem értem. Korábban kikapcsoltam a vírusírtót, hogy lássam, az zavar-e be. Akkor átment a levél. Utána visszakapcsoltam és nem ment át. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a vírusírtó a ludas. És most: ha bekapcsolom, ha kikapcsolom a vírusírtót, akkor sem megy át. :(
Kezdem a fejem a falba verni.. :(
Nagyon szívesen! :)
A jó informatikus ahol tud segít. :)))
Mégis az smtp.tvnetwork.hu a jó. A vírusírtóm nem engedte elküldeni a levelet! Bezzeg beengednie nem volt gond..
Köszönöm a segítséget! Már csak a vírusírtómat kell meggyőznöm..
Most néztem utána: mail.tvnetwork.hu a jó.
Legalábbis remélem. :)
A szolgáltatód levelezőszerverét kell használni,tehát: smtp.tvnetwork.hu
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem működik a freemail?
- Szőrösödő comb, láb, has, valamint bajusz és orrszőr erőteljes növekedése nő esetében? Mi lehet?
- Nem tudok belépni a freemailre!Miért?
- Nem működik a freemail? Nem töltődik be... csak nálam vagy másnál se?
- Verbális agresszió gyerekek esetében
- Tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol gyakorolhatom az angol nyelvet?( Angol chat, levelezőpartner stb. )