Levél pár napos szünettel (beszélgetés)
Persze fel lehet menteni avval hogy a pasik ilyenek...mégis azt gondolom,mert ezt is tapasztaltam,hogy akiknél így volt azokból előbb vagy utóbb nem is lett semmi.Egy férfit ha igazán érdekelsz akkor nincs benned kérdőjel sem kicsi sem nagy.
:)
Udvariassgából nem válaszolunk senkinek sem.;)
Te is csináld ezt:ha épp van kedved válaszolsz,ha épp nincs kedved nem.Ő sem fontos,kész!
2-3 nap nem ido.
Van, hogy az embernek kell egy kis ido, hogy ne "hirtelen" vagy adott esetben "meggondolatlan" dolgokat irjon.
Nyugalom, na :)
mondom: MINTHA
Csak egy hasonlat volt, hogy mennyire értelmetlen és éretlen így méricskélni a dolgokat.
Ez nálam is így van. ha komolyabb hangvételű levelet akarok írni, van, hogy 2 napig is rágom magamban a szavakat. Egyszer kaptam is már ezért :p
Lehet, hogy szerencsétlen gyerek zavarban van, és jól meg akarja gondolni, hogy miket ír.
Próbálj vele csetelni, hátha úgy kibújik a szög a zsákból! :)
Sziasztok! Megkeresett neten egy férfi inkább fiú és férfi határa. Kiskorunkban egy helyen nőttünk fel és "rám csodálkozott milyen szép nagyra nőttem". A lényeg, hogy írt levelet válaszoltam aztán megint.
Utána egyik válaszomra két napig nem reagált miközben láttam, hogy hülyeségeket posztol ki meg másoknak hozzászól. Van olyan, hogy elolvassa a levelet, de másfél 2 nap után ír ...
Természetesen van nagyobb problémám, de ha már az elején ilyen számomra érthetetlen várakozás megy akkor nekem már nincs is kedvem az egészhez. Érti valaki amire célzok? Mással is előfordult ???
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- 90 napos januártól
- Hétfőtől 5 napos Level-diéta - velem tart valaki?
- NAGY DIÉTA VÁLASZTÓ: Atkins, Dukan, Norbi, CH számolós, 90 napos, Level, fix menüs stb. Ti mi alapján választottátok ki a nektek megfelelőt?
- Hogy készítsem el a spenót levelet 9 hónapos babának?
- Fogamzásgátlók, szünettel kapcsolatos kérdések