Fogamzásgátlók, szünettel kapcsolatos kérdések (beszélgetés)
Emiatt semmi probléma nem lett volna. Legközelebb előbb kérdezz, vagy nézd meg a betegtájékoztatót.
Viszont így is érdemes lenne beszélni egy dokival, mert nem kellene most vérezned.
Régen én is szedtem tablettát, mindig rendesen tartottam a szüneteket, majd egyszer csak egy fél levélnél elkezdtem pecsételni, vérezgetni....Míg végül majd 3 hét után vérzéscsillapítókra meg sok-sok bogyóra elállt. Azóta sem vettem be egy szemet sem.
Nem tudom, hogy ezek a mai bogyók milyenek, de egy doki tud neked segíteni, ebben biztos vagyok! :)
Mennyi késéssel vetted be?
Én régen szedtem 3 évig, de olyat sosem csináltam volna, hogy nem tartok szünetet. Valószínűleg a hormonokkal van gond. Nekem volt, hogy felírt egy fajtát a doki és végig pecsételtem tőle. Elmentem hozzá és egyszerűen alacsonyabb hormontartalmúra cserélte.
Orvos?
Amúgy a fogamzásgátló hormonális gyógyszer. Ha bekavarsz okozhat vérzést.
Sziasztok!
4 hónapja szedek Yasminelle-t, legutóbb a 14'. szemet késve vettem be, ezért jobbnak láttam, ha nem tartok szünetet. Már 8. napja szedem a következő levelet, de tegnap elkezdődött a vérzésem. Még soha nem volt ilyen, pedig majd' 1 éve van szerencsém az efféle terhességmegelőzéshez.
Baj, hogy elkezdtem vérezni? Azt írja a betegtájékoztató, hogy a levél végén kezdhet el pecsételni/barnázni az ember.