Levegőnek nézés miért? (beszélgetés)
Tőlem kérdezed? Hát nem te érzed?
Ha válaszolna és puffogna, elérné azt, hogy kommunikáltok, mert újra és újra írnál neki. De így, hogy nem válaszol, fortyogsz magadban és láthatóan egy éve bosszant.
Lehet nem ismeri a tiltó funkciót, lehet jókat szórakozik azon, hogy nem adod fel az istenért sem, nincs benned annyi büszkeség, hogy nem futsz olyan kocsi után , amelyik úgy sem vesz fel. Lehet egyszerűen szán, várja majd csak megunod már.
Miért írsz egyáltalán ha nem válaszol? Megtudod magyarázni?
Szerintem vannak lépcsőfokok a kommunikációban,vagy a szociális konfliktusban,így képzelem:
-véleménykülönbség,
-vita,
-veszekedés,
-harag,
-gyűlölet,
-zsigeri undor.
A levegőnek nézés állapota az,amikor annyira nyomul és erősködik az egyik fél a vitában,hogy már nem észérvekkel akar meggyőzni,már nem is a több és jobb információjával,hanem már csak dobálózik témához nem illő szavakkal,hangerővel és agresszív viselkedéssel akarja megtántorítani a beszélgető partnert,na ez az az állapot,amikor egyszerűen lepereg a dobálózása és levegőnek nézi az ember,mert le kell hogy higgadjon,hogy újra előbújjon az EMBER belőle(bocsánatkérés,elborult az agyam,kezdjük elölről,szeretném megbeszélni mégis).
A harag olyan lelkiállapotot hoz,amire se rövidtávon,se hosszútávon nincs szüksége az embernek többnyire,a lelki betegségek alapja(folyton morogsz).
Fogd fel: nem érdekled, közömbös vagy neki.
Ha legalább bosszantanád, akkor tiltana, de még csak azt sem éred el.
Akkor hozom tovább ezt a kérdést ide:
Melyik a rosszabb? Kimutatni a haragot, vagy levegőnek nézni, átnézni rajta? Miért választja valaki a második opciót szerintetek?
Neked miért jó, hogy írogatsz neki egy éve?
Valószínű nem érdekled, de elolvassa aztán egyszer talán válaszol. Nem töröl, annyit sem tesz érted.
Sziasztok!
Oszinten erdekelne a velemenyetek en ezt mar tapasztaltam masnal is es egyszeruen nem igazan ertem. Gondoltam talan “tobb szem tobbet lat” alapon konnyebb lesz ezen a helyzeten kiigazodnom. Szoval miert lehet az, hogy valakivel szeretnel kommunikalni? De a masik levegonek nez teged. A kozossegi oldalakon valaszthatna a masik fel a tilto gomb funkciot de o inkabb elolvassa a leveleimet valaszt viszont lassan egy eve nem kapok.
Egyszeruen nem ertem, hogy ez miert jo valakinek? Igy bunteti a masikat?
További ajánlott fórumok:
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek?
- Miért néz levegőnek, ha előtte való nap elmondta, hogy érzései vannak?
- Melyik a rosszabb? Kimutatni a haragot, vagy levegőnek nézni, átnézni rajta?
- Mi bosszantja jobban az embereket, ha levegőnek nézik őket mások vagy ha bámulják őket?
- Miért zavarja, hogy levegőnek nézem, ha egyszer ő szakított meg minden kapcsolatot?