Létezik olyan színes ceruza, esetleg filc, ami a papíron is csillogós? (tudásbázis)
Nekem a papíron is szép lett az üvegkontúr. Még középiskolás voltam bőven, mikor sokat festegettem, akkor még nem volt olyan egyszerű ennyi frászkarikát venni, uh. mindenféle festéket mindenféle felületre pancsoltam, kísérleteztem. Az volt ám a szép idő, mikor a színezett égőmről elkezdett leégni a festék! Nem mintha nem lett volna kék, sárga, piros, zöld meg UV égőm is az esti bandázás hangulat világításához, de többszínű nem volt, így ki kellett próbálnom. :D
De megjött a kedvem, hogy valami ilyennel pancsoljak! Inkább hagyjuk, mert más dolgom lenne :D
Már több mint 10 éve végeztem a suliban, azóta más pályára tévedtem.
A csillogós zselés tollakból volt régen valami noname márka, ami tocsogósan fogott, ill. a golyót be lehet nyomni, amitől folyatni kezd a toll. Amikor papírt ér, vigyázni kell, hogy ne legyen paca, és frissen rászórni a csillámport. De én ezt papírboltban vettem, és régen.
Meg még valami. Van olyan üvegre, fémre való metál filc ami tényleg metál marad. Ilyet is már vagy 2 éve vettem utoljára. Hétfőn úgyis kell nyomtatványt vennem a papírboltban, ha ráismerek, megírom ;)
Meg az üvegfestékek kontúrja is szép fémes marad (arany színűm volt). Annak kb. tempera állaga van. Olyat használtam, ami tubusban volt, és vékony csőre volt, tehát hasonlóan lehetett vele írni, mint egy tollal.
:)
En is rengeteg ilyesmit kovettem el egesz eletemben :)
tudsz ilyet linkelni? Az ilyen tollban milyen anyag van, valamilyen ragaszto? - gondolom valami olyaasmi ha a csillampor beletapad...
Igaz, nem filc. Tollnak szokás hívni, amit lehet pluszban szórni.
Már régóta nem használok, de gyerekkoromban imádtam rajzolni meg mindenfélével ügyeskedni. Jártam rajzszakkörre, kerámiáztam, hobbiból gyöngyöt fűztem, üveget festettem, selymet, egyéb textileket, és abból varrtam... Gyerekkoromtól rengeteg dekor eszközt kaptam, egy csomót egy nagynénitől külföldről, amiket akkor itt még nem is lehetett kapni. Középsuli után meg alkalmazott művészeti szakon végeztem, szóval elég sok rajz- és festőeszközt, anyagot használtam.
Ha jó a ceruza, és elég puha a "bele", akkor a papíron ugyanúgy csillog, mint a hegyen.
De arra nincs tippem, hol lehet kapni, mert max. 14 éves voltam, mikor ilyet kaptam :D
A zselés tollakból van egy csomó ami csillog.
Ceruzákból a metált keresd!
A LIDL-ben kaphatót nagyon szerették a lányok, tényleg csillogott-villogott.(filc)
Esetleg náluk érdeklődhetsz, milyen márkát forgalmaznak.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Szeretnék vajra áttérni margarinról. Létezik olyan formája, ami könnyen kenhető, esetleg folyékony(abb)?
- Létezik alkoholmentes hajlakk? Esetleg teljesen vegyszermentes?
- Létezik olyan testvér vagy ikerbabakocsi amit egymás mellé, egymás után is lehet szerelni vagy esetleg szét lehet szedni külön-külön?