Létezik olyan testvér vagy ikerbabakocsi amit egymás mellé, egymás után is lehet szerelni vagy esetleg szét lehet szedni külön-külön? (tudásbázis kérdés)
2012. aug. 3. 07:22
Van egy másik is, az Phil & Teds, szinte ugyanaz, de azt még nem láttam babahordozóval. Az áruk viszont gondolom nem "2 ft"....
7. jollymama
2012. aug. 3. 07:22
ennek a kocsinak a sportrészét is lehet csak egyszemélyesként használni ,sőt babahordozóval is lehet variálni ,mindegyik rész minden irányban forgatható és maga a váz egy twin adapter segítségével lesz iker ,ha ezt leveszed egyszerű egyszemélyes kocsi. Sok van belőle ,érdemes keresgélni ,mert úgyis meg tudod venni jó áron ha a lehető legtöbb kiegészítő megvan hozzá.
2012. aug. 3. 07:21
Csak ezt tudom, aminek az egyik ülésére babahordozó is csatlakoztatható icipici babácskáknak.....viszont nem elérhető Magyarországon. :S
5. jollymama
2012. aug. 3. 07:16
szia!
Amire te gondolsz olyan nincs! Bár létezik ikerkapocs babkocsikhoz ,de az inkább esernyőkocsira jó.
De egyfajta kocsi mégis van ami iker és egyszemélyesként is használható,és ezerféle variációs lehetőség ez pedig a bebe confort twin club kocsija.
4. Dbcsenge
2012. aug. 3. 07:11
Nekünk bibitipusú babakocsira szerelhető testvér˝biciglink˝ van. Nem lehet tekerni,de a kinézete bicigli. Én nagyon szeretem, mert nincs útban ( előttem). Ha nem kell könnyedén leveszem, kicsi és a nagy babakocsira is rászerelhető. Hátrány: meg kell tanulni fordulni.
3. monik0310
2012. aug. 3. 06:27
Köszi:)Azért vagyok bajban mert a fiam bölcsis és mivel állandoan nincs itthon ezért nem szeretném a nagykocsit feleslegesen tologatni viszont ugy gondoltam ha meg itthon van akkor meg jobban haladok ha mind kettö kocsiban van!!ezért lenne fontos hogy külön szédszedhető is legyen!!!
2. ujlany
2012. aug. 3. 06:24
letezik az biztos. Eppen tegnap lattam (igaz meg is lepett, hogy ilyen is van). Az egyik feleben egy baba aludt egy melykocsiban, a masik feleben egy keteves forma fiu uldoglelt. Latszott, hogy varialhato a babakocsi.
Nagyon jo megoldasnak tunt arra ha valakinek ket pici gyereke van.
1. monik0310
2012. aug. 3. 06:21
Azért kérdezem mert decemberben fog megszületni a kislányunk,a kisfiam akkor 20 honapos lesz és még öt is szeretném tologatni!
További ajánlott fórumok:
- Autóvezetés... segítség! Nem tudok kormányozni és pedálozni egyszerre, csak külön-külön mozognak a testrészeim...
- Tud valaki olcsó ikerbabakocsit? Vagy esetleg lenne aki eladná?
- Magas vérnyomásra és magas pulzusszámra tudtok Homeopátiás szereket? Külön-külön is jó lenne.
- Van valaki, aki szed Bisoblock, Tritace és L-Tyroxin tablettát? Akár külön-külön is.....akár sajnos egyszerre mindet... :( Köszi
- Melyik a legjobb sport Ikerbabakocsi?
- ECL angol alapfok.Komplex, vagy külön-külön?