Létezik olyan ember, akinek 35-40 éves korára sincs egyetlen lyukas foga? (tudásbázis)
Detto én is így vagyok...
Összeteszem a két kezem.
De az öcsém is.
Nyilván genetika is, bár fogmosás nélkül nem fekszem le soha.
Honnan jön a vágy,hogy állandóan az igénytelenségről és mások fogazatáról,akarsz csevegni?
Tényleg kivi vagyok,mert ba+ nem értem...
Ez érdekes
Mert én úgy hallottam, hogy a sárga fogak az egészségesebbek, mert minnél sárgább a dentin annál erőssebb
Függ a nyál összetételétől, minél savasabb, annál jobban érzik magukat a bacik a szájban. Meg összefüggésbe hozták már a fogakat a belső szervekkel is. Az emésztés mindenképp befolyásolja a fogak állapotát. Ezt tapasztaltam is, mikor baj volt a gyomrommal, akkor kb. havonta jött elő valami fogproblémám.
Ebbe a táblázatban részletesen leírják, hogy melyik fog melyik szerv gyengeségére, betegségére utalhat.
A párom 48 éves, még egy szuvas foga se volt egész életében, vakító fehér fogsora van.
Teljesen genetikától függ a jó vagy rossz fog, az égadta világon semmit nem lehet érte vagy ellene tenni.
A barátnőmnek (ahogy nekem is), 8 éves kora óta folyamatos fogproblémái vannak, koronái, gyökérkezelései, bölcsességfog-műtétei, alig van ép foga. Az anyja hatvanéves, évek óta műfogsora van. Ellenben a barátnőm bátyja 38 éves létére még csak lyukas foggal se rendelkezik, az apjuk pedig gyakorlatilag nem mos fogat, mégis tökéletesek a fogai. Ez sajnos szerencse kérdése.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- Tényleg létezik, hogy valakinek tetszik a kövérség?
- Valóban létezik olyan, hogy genetikailag valakinek egy bizonyos ponton túl nem nő hosszabbra a haja?
- Van e valakinek tapasztalata, hogy milyen legális önvédelmi sprae létezik emberre?