Létezik ilyen, vagy ez valami vicc? (tudásbázis)
Ne keseregj el és főleg ne add fel. Épp Neked kell a gyerekbe is lelket önteni, segíteni.
Amint írod mind a két iskola jó, így nincs semmi gond. A könyveket meg ez esetben kötelesek kicserélni, vagy visszavenni, hiszen nem Te tehetsz róla, ha nem jó. Légy erős, kell a gyereknek a tanulás. Lehet, hogy az új suliban még jobb is lesz.
Szia!
Azt írod, hogy a szakmai képzést követően jelentkezett az érettségi képzésre.
Ha létszám okán átvesznek tanulókat, akkor az mindkét iskolában ugyan az a képzés lesz, ugyan azokat az érettségire felkészítő tantárgyakat oktatják majd, mint a Bányaiban.
Ha úgy gondolod, hogy ebben a képzésben minőségileg rosszabb oktatásban részesül majd a gyermek, akkor érdemes harcolni azért, hogy maradhasson.
De ne izguld végig a hétvégét!:)
Majd hétfőn többet tudsz.
Nem volt szándékomban sértegetni sem téged, sem mást. Csak amiket írtam, hogy nálam sántít (persze utólag pontosítottál), arra gondoltam, hogy nick-név alatt egy kamasz kitalált történetét próbáljuk itt megfejteni. Szoktak ilyet csinálni.
Sajnálom, hogy a történet valódi és nem kitalált!
10:10-kor írtad:
"Közben írt az igazgató a fiamnak, még tegnap este felvette vele a kapcsolatot: "Szia! Az történt,hogy"
Most pedig: "ezért hívott engem a hölgy"
Nem vagyok én frusztált, semmi bajom, tökéletesen érzem magam! Csak egy kicsit sántít a történeted, dolgozzál még rajta! :)
A fiadnak! Gondolom telóról telóra! És nem a szülőknek! Még tegnap este felvette a fiaddal a kapcsolatot!!
Nekem ez egyre zavarosabb!
És te itt ülsz nyugodtan, a helyedben már régen a suliban lennék, és ott akárki is van bent, követelném, hogy nézzenek utána a papirokban!!! Vagy ez az egész kis történet mese habbal, és:
Te szívatsz minket! Még kihasználod itt ezt a néhány napot, amíg meg nem kezdődik a suli!
Köszönöm mindenkinek ,de nem vicc.Sosem csinált ilyet ,sem ő sem a barátai. Közben írt az igazgató a fiamnak, még tegnap este felvette vele a kapcsolatot: "Szia! Az történt,hogy a törvényes létszám fölé került az osztály, így át kell irányítanom pár tanulót a Jelky ugyanilyen képzésére. Ennyi tanulóval nem indítható osztály ,de a Jelky szívesen átvesz, természetesen nem csak téged . Egyenlőre itt tartunk " .
Így már érthető félig meddig ,csak a folyamat kissé zavaros . Végülis ez nem baj,csak ő vendéglátást tanult ,a másik suli pedig kőműves,lakatos , esztergályos stb képzést tanít. Mindegy ,majd lesz valahogy.
Ez egy csúnya és durva vicc ! Kezdik a kölykök a szívatást. Ne törődj vele, ne ezzel kezdj hétfőn reggel az tanáriban, ne is vegyél róla tudomást, mert csak az elvetemült "barátoknak" okozol vele örömet.
Amennyiben mégis igaz lenne, - DE NEM IGAZ - akkor úgyis az igazgató személyesen szólít meg.
Fodrásznőm mesélte már ezer éve:
Éjfél után csörög a telefon náluk, hát csak felkel, hiszen a gyerekek több 100 km-re, és ugye a szülő rögtön arra gondol, hogy...
A telefonban egy hivatalosnak tűnő hang: "Kiss lakás?" Igen!
Cseréljék nagyobbra! :))
Most már ennél rafkósabbak a suhancok.
Osztálytársak, haverok rossz vicce!
Egyetlen hivatalos telefont nem fogsz kapni hajnali 5-kor!!!! És főleg nem szombat hajnalban, amikor még hivatali munkanap sincs!!!
És egyáltalán, ha tegnap ott jártatok a suliban, és mindent elintéztetek, nehogy azt gondold már, hogy majd éjszaka jönnek rá, hogy a te fiad oda nem fér be!!
Én sem foglalkoznék egy hajnali telefonnal, ez valami rossz vicc!
Vagy éppen a fiadék találták ki a haverokkal, így lesz pár órával több "nyári szünet" nekik! :)
Egy telefonos értesítővel elmehetnek a sunyiba.
Adjanak határozatot indoklással, és jogorvaslati lehetőséggel, amire tudsz érdemben reagálni, mert ez a pénteki 5 órás telefon már tényleg poén. Olyankor benn sincs senki az iskolákban, meg egyáltalán a közhivatalokban, ahol hivatali munkarend van (h-cs 1/2 8-16, p 1/2 8-1/2 2).
Amúgy ez rosszabb a gyereknek? Messzebb van?
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Ezzel csak rám akartak ijeszteni, vagy tényleg létezik ilyen?
- Kismama vagy szülés biztosítás... Létezik? Milyen feltételekkel?
- Létezik ilyen?! Hozzávaló 225-ös KORONGOT alig lehet kapni egy falcsiszoló zsiráfhoz? Vagy csak nagyon rosszul keresem?
- Milyen jó módszer létezik a seborrhea eltüntetésére vagy javítására?
- "Hofi összes" vagy "Best of Hofi Géza" DVD, létezik ilyen? Hol lehet beszerezni?