Létezik-e olyan fogamzásgátló tabletta, amelyik nem okoz semilyen panaszt? (beszélgetés)
igen, ugy hijják hogy : nem
bocsesz:D
Nem kísérletezni kell, hanem egy teljes hormonszintre kiterjedő vérvizsgálat alapján kell kiválasztani a neked legmegfelelőbb tablettát, sőt a trombózisra való hajlamott is ajánlott megnézetni.
Sajnos a legtöbb doki hasra- és zsebreütésszerűen írja ki a foggátlót, mondván ha nem jó majd ír másikat, csak hát a te egészségeddel játszik :S
Én ilyen kivizsgálások alapján szedem 9 éve ugyanazt minden mellékhatás nélkül, 2 megszakítással és mindkétszer rögtön az első próbálkozásra összejött a baba is. Szóval hidd el ha egyébként nincs semmi kizáró tényező nálad akkor létezik olyan bogyó, ami neked is úgy beválik, mint nekem.
kinek, melyik...
nekem szerencsém volt, amit elsőre felírt az orvosom anno, nem okozott semmilyen problémát, még a ciklusomat is beállította pontosra, egyszer estem mellette teherbe, elhagyása után is simán megjött magától és utána sikerült is a baba
szerintem keress másik dokit, és másik gyógyszert
Szia!
Köszönöm a megnyugtatást,remélem tényleg így lesz.
Szia!
Én legelőször a ciklus 5. napján kezdtem el szedni, akkor nem volt semmi probléma, viszont akkor 1 hétig kiegészítő védekezés szükséges még.
Fél év kihagyás után, amikor újrakezdtem, akkor a menzesz első napján kezdtem el szedni. Ekkor teljesen normális, hogy utána még vérezgetsz. Nálam is ez volt. Gondolom nem ömlik belőled, csak barnázol kicsit..
A következő levélnél már nem lesz ilyen probléma. Sajnos ez benne van a pakliban. Én 2-3 hétig "menstruáltam" akkor.
Nyugi, nincs semmi baj!
(Apukám nőgyógyász, én is tőle kérdeztem anno.)
az gond.
keress másfelé.
ne viccelj, nem kísérletezgetni kell!
alapos kivizsgálás és szakember tanácsa alapján kell választani, nem is neki, hanem a kezelőorvosnak, pontos adatok ismeretében!
igen, azt hiszem feladom.
Nem ér annyit az egész, sok fajtát próbáltam korábban, de ennyire egy sem készített ki.
Keress másik orvost, aki tud beszélni :-))
számtalan fajtája létezik a fogamzásgátlóknak, nem lehetsz abban biztos, hogy valamelyik, ami senki másnak nem okozott panaszt, neked sem fog.
keress megbízható orvost, aki alávet egy kivizsgálásnak, mielőtt találomra felír valamit!
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Qlaira fogamzásgátló tabletta
- A fogamzásgátló tabletta veszélyei
- Hatással van e a fogamzásgátló tabletta a nemi vágyra?