Leszoktató pelenkabugyik (beszélgetés)
Érdekes, amit írsz.
Bili bölcsiben? Nálunk kis wc volt csak,de ilyen piciket nem szoktattak le még. Persze ahol a szülő jelezte,hogy próbálkoznak, ott együttműködés volt,de mint írtam,ha a gyerek idegrendszeri erre nem érett, ez sok jóra nem vezet.
Attól,hogy egy picit óránként elvisznek bulizni,még nem lesz szobatiszta,nem tudja szabályozni a vizelettartást.
Én sem használtam. Levettem róla a pelenkát, és bugyit adtam rá. Hamar megértette, hogy mi a helyzet. Nyáron könnyebb a leszoktatás a kevés ruha miatt.
A mamamibolt.hu oldalon lehet kapni.
Nem,nem használtunk.
Én annak a híve vagyok,ha a gyerek idegrendszerileg érett a szobatisztaságra, akkor ha leveszed róla a pelenkát, pár nap alatt teljesen kialakul a szobatisztaság.
Én ezt az elvet követtem,semmi extra nem volt.
Anno bölcsiben idő előtt megróbálták levenni róla,bár jeleztem szerintem korai, nem tart ott, de természetesen együttműködtem. Egy hét múlva visszakerült rá,nem ment.
Pár hónap múlva láttam rajta eljött az idő,ekkor már simán ment.
Rövid idő múlva már délutáni alváskor és éjjel sem adtam rá.
Összesen ha 3szor volt talán baleset,az azt követő másfél évben.
Szóval én azt tudom tanácsolni, figyeld és mikor eljön az ideje,csak úgy megtörténik:-)
Használt valaki leszoktató pelenkabugyit?
Milyet érdemes venni?Hol lehet kapni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leszoktatni párunkat az ivásról?
- Kutyát a felugrálásról hogy lehet leszoktatni?
- Számítógép függő lett a férjem, hogy lehetne leszoktatni róla?
- Szoptatásról való leszoktatást ki hogy csinálta?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Hogyan tudnám leszoktatni a kutyámat a harapásról? Nagyon vad, nem érti meg, hogy nekem fáj ha megharap.