Lenovo 580 laptopot, (amin nincs HDMI bemenet) hogy tudnék összekötni Thomson okos tévével ( LCD, HDMI bemenettel)? (tudásbázis)
Az előbb már írtam, hogyha csak VGA kimenet van a laptopon, akkor kell venned egy VGA-ról HDMI-re átalakító kábelt. Csak azt nézd meg, hogy a tv-n mekkora a HDMI csatlakozó. Kicsi, vagy nagy. 5...8 ezer Ft körül van az áruk.
Itt van egy, de ehhez kell HDMI kábel is.
Nézz körül ezen az oldalon, mindent megtalálsz. Vagy hívj egy szakit, az majd megcsinálja.
A laptopon nincs hdmi kimenet, ahogy írtam is. Vga van.
Itt nincs a környéken szakuzlet, csak úgy meg nem merek rendelni, mert már rafaragtam párszor.
A laptopon van HDMI kimeneti csatlakozó is. Az okos tv-n szintén kell lennie. A kettő közé veszel egy sima HDMI kábelt, összedugod és mennie kell. Nézd meg, hogy a Laptopon mikro, vagy normál HDMI csatlakozó van e. Ugyanezt az okos tv-n is. Ha az egyik kisebb mint a másik, akkor ennek megfelelő kábelt vegyél. Legegyszerűbb, ha elviszed a laptopot egy számítástechnikai boltba, ott megmondják, hogy mi kell.
Az is lehet, hogy pl. hiába írja a gépkönyv, hogy van HDMI, aztán mégse tettek rá gyárilag. VGA kimenet biztosan van és lehet kapni VGA-HDMI átalakító kábelt. ( nekem egy nagyon spéci monitorom van és azon odaírták, hogy van VGA bemenete, aztán még sincs )
Pendrive rá írom ki a letoltott filmet.
Azért írtam ki a kérdést, hogy még oldható lenne, osszekotve 2 gépet, filmet nézni, közvetlenül, letoltest nélkül.
Ha okos tv akkor csak net kell, nem kell hozzá gép.
Vagy pendrive.
Vga bemenet van csak rajta.
Viszont probáltam a tv t összekötni a számitogéppel, az se sikerült, mert a tv n nincs az a bemenet,ami kellene a géphez csatlakoztatéshoz.
Filmet szeretnék nézni a nagyképernyos tv men, letoltés nélkul.Laptoprol, vagy számitogéprol, a tv hez kötve.
Van itt olyan aki tudna segiteni? Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Milyen laptopot érdemes venni?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek?
- Tud valaki abban segíteni, hogy lehet összekötni egy ORION 5.1-et egy LG dvd lejátszóval?
- Régi Nintendot hogyan lehet összekötni LCD tv-vel?