Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Lencsefőzelék mustáros-tejföllel recept

Lencsefőzelék mustáros-tejföllel recept

Elkészítési idő 150 perc

A Lencsefőzelék mustáros-tejföllel hozzávalói:
250 g lencse
egy fej hagyma
3-4 babérlevél

bors
pirospaprika
tejföl
1-2 ek. mustár
füstölt kolbász


A Lencsefőzelék mustáros-tejföllel elkészítési módja:
A lencsét átválogatva, jól átmosva bő vízben felteszem, sózom, beleteszem a fej hagymát, a babérlevelet. Mikor a lencse puha,teszek bele néhány darab kolbászt, és paprikás rántást csinálok, amibe teszek borsot is. Miután berántottam, keverek bele mustáros tejföl. Ettől igazán pikáns lesz! :)


Kategória: Főzelékek receptjei


A lencsefőzelék mustáros-tejföllel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook