Lelkileg összetörve... újra (beszélgetés)
Kedves Zsófi!
Ha nem érdekel mások véleménye, akkor miért indítottál fórumot?
Jól esik az embernek kiírnia magából a dolgokat, erre találták ki a naplót. És ott legalább annyit írsz amennyit akarsz, te úgyis tudod miről van szó. Mert ebből a rövid leírásból bizony többen nem értettünk sokat.
Mindenki volt már maga alatt, ezért megfogadhatod azok tanácsát, akiket bár nem ismersz, de lehet, hogy igazuk van.
:)))
Bocsánat!
Kedves Péntek:)
Ezek nem túl empatikus szavak.:)
Megértem, hogy el vagy keseredve és úgy érzed, hogy kisemmiztek azzal, hogy elvették a muunkahelyedet.
Viszont legyél büszke magadra!!
Erős és céltudatos munkaerő vagy.
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra el fogsz helyezkedni.
én nem mondom, h melyik állapot jobb, ne akarjál mindjárt ítélkezni. Van mindkét állapot,egyszer egyikben van az ember, másszor másikban, ebben mi a nehéz?
Azért, mert azt mondom, h hadd legyen abban az állapotban, az nem azt jelenti nekem, h az jobb!!
Amikor megunja, akkor úgyis kijön belőle! Azért nem fog kijönni, mert te unod!
:)
szedd össze magad, és kezdj el állást keresni.
semmi tragédia nem történt, nem halt meg senki. lesz új munkahelyed nemsokára.
Azért vagy összetörve,mert szeretted az állásod de a főnökség aládtett?Már bocs,de ez még sokszor elő fog fordulni!
Ha minden ilyen semmiségen fennakadsz,meg a nem akarok élni duma...Hát sajnáld magad,egészségedre!
Szerintem sírd ki, dühöngd ki, sajnáld magad, csapd a földhöz a herendi tányérkészletet vagy az ólom kristály vázát, ordítsál, majd vegyél egy nagy levegőt és lépj tovább a sérelmeken és kezd újra a mindennapjaidat.
Ha nagyon bele hergeled magad, rosszabb lesz és nehezebben jössz ki belőle és csakis magadnak és a családodnak ártasz vele.
Ja bocsánat! :)
Aszittem", hogy a másik állapot jobb.
Nekem amúgy jobb, na mind1, bennem van a hiba.
Zsófi!
Neked valami más bajod van.
Értem én; te nem érted az Életet.
Ha savanyogni akarsz, hát lelked rajta!
Én pénteket tartok, sz@rok a kreténekre, és jól érzem magam a bőrömben.
Más ezt úgyse teheti meg helyettem.
Az elsőben?
Abból nem igazán lehetett,kibogozni semmit.
Az életedet te irányítod. Senki más.
Hidd el, mindenki élt már át sz.r dolgokat, sőt, még sz.rabbakat is. CSak az nem mindegy, hogy mit csinálsz utána.
Ó vazz!
Ki nem szarja le, hogy milyenek a munkatársak! Pfff!
Aki szeret, az őszinte, a többi meg hol számít!???
Ez a dolog számítani fog 5 év múlva????
Szerintem nem.
Akkor meg mi a francnak búsulnál !????
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg a halált, a gyászt?
- Változzunk együtt- testileg, lelkileg, jó társaságban!
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb