Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!! (beszélgetés)
Sziasztok!Én vagyok...sajnos egyre"nagyobba"...Szóval hízásnak indultam...:S:(Nem akarom!!:((Fogyni akarok,nem hízni!!Pedig tényleg kitartó vagyok!
Na,de akkor sem hagyom magam!Csakazértis folytatom:)
jah én ellenőrzés alatt tartom a súlyomat rendesem ..áá!!!Naponta többször is D
cm .hm. azt nem, de ha a ruha lóg az már jóóóó!!!
úgy csináltam TEEE!!:))
Föl le ugráltam ..na nekem fogyiiii DD
Én akkor mérlegelek mikor eszembe jut...Nálam nincs rendszer ezzel kapcsolatban...:)Volt,h minden nap mértem magam,de mikor kevesebb,mint 24h alatt 1,2 kg-al többet mutatott(pedig nem volt bűnözés!),na akkor egy kicsit hagytam pihenni a dolgot...Mert erre azért"bemorciztam"!
Néha centizem is magam,de szerintem béna vagyok hozzá...Valahogy 2x nem tudom ugyanazt mérni(pár perc eltéréssel sem...)egyik pillanatban pl,81 cm-ert mérek,két perc múlva(szerintem ugyanott)meg 85cm-ert:S:SKi érti ezt?!:D
Én is mindig reggel szoktam, evés-ivás előtt, jah és persze ruha nélkül:)
És én minden nap mérem magam, sokak szerint nem jó, de így jobban ellenőrzés alatt lehet tartani a súlyt szerintem.
Ti milyen gyakran mérlegeltek? Centiben szoktátok nézni a változás? Én azt is nézem egy héten 1x.
Hát mindjárt gondoltam :))
Én meg többször is naponta ....mert dikk a mérlegem !! :)))
Hello!
Ti mikor szoktatok méredzkedni?
Reggel , délben , esete?
Azt olvastam , hogy a szervezet pont azért tarja vissza a folyadékot , mert nem kap megfelelő utánpótlást.
Aztán egy másik cikkben :Az ember egy adott pillanatban 5 liter fölösleges vizet is hordozhat magával a szervezetében. Ez jelentősen hozzájárul a "puha és pufi" megjelenés kialakulásához, ez pedig kellemetlen érzés.stb
Ejj minden ellen , és minden mellett ,szól valami
szió....én ezzel mindig hadilábon állok :(
de olyan 1,5l megvan...de többet kéne!
Sziasztok
Lányok Ti mennyi folyadékot fogyasztotok , napi szinten?
További ajánlott fórumok:
- Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!!
- Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!