Mitől lesz lapos a mézeskalács? (tudásbázis)
Sütőpor nem kell bele? Én tegnap alkottam valami kakaós csodát, már 4 perce a sütőben volt, mikor rájöttem, hogy kimaradt. Mert 2 csomaggal írták, és mindenki megkérdőjelezte, nem lesz-e sok?
Én addig gondolkoztam, hogy másfelet fogok belerakni, hogy kimaradt. De kikaptam és belekevertem. Ilyen magasat még nem produkáltam.:)
Szia!
Akkor terül, ha lágyabb a tészta.
A normál mézest egy éjszakára hideg helyre kell tenni.
Lávli receptje szuper😍
Nézz szét a sütis naplómban, van azonnal puha mézes, amit nem kell pihentetni, megtartja a formáját is!
De ide teszem az eredeti recit. Hétvégén sütöttem 8 tepsivel. A szódabikarbóna mennyisége határozza meg a puhaságát, formatartóságát.
Úgy kezdi a felvezető szöveg, hogy ez a tészta egy álom. És tényleg! Szép duci és finom lesz 😅
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Hogyan kell puha mézeskalácsot készíteni?
- Holnap lesz életem legfontosabb randija! Praktikákra, tanácsokra lenne szükségem, hogy laposabb legyen a hasam.
- Hogyan lehet mézeskalács házat készíteni?
- Karikor 11 és fél hós lesz a babám, szerintetek mézeskalácssütit ehet már? Vagy akár hogy kinézi a kezünkből semmiképp ne adjak?
- Mitől lehet az, hogy hiába nem eszem, a hasam csak nem lesz lapos?