Lejárt a Vodafone-os SIM kártyám (beszélgetés)
Az USAban elek majd 3 eve es magtartottam a Vodafone-os telefonomat otthoni kapcsolattartas celjabol. Ez egy kartyas telefon es csak anyaekat csorgetem meg vele es jonnek skypera, ha elerhetoek. Eddig maradektalanul mukodott, de most sajnos azt kezdte el mondani, h "a hivast nem vagyok jogosult hivni, amit probalok tarcsazni. Mondjak h hivjam a customer service-t, de amikor azt hivom is ugyanezt mondja... faramuci helyzet, de valahogy probalnam megoldani. Valaki tudna esetleg segiteni mi a gond es hogyan lenne orvosolhato?
Igazabol azert gondolom, hogy lejarhatot, mert julius 9-en lesz 3 eve, h kijottem. Azt is fontos lehet megjegyezni, hogy fel volt mindig toltve, ahogy most is, de egyenleget sem lehet vele kerdezni mar ahogy semmit.
Elore is koszonom a segitseget, ha barki tudna adni valami otletet szivesen fogadnam.
További ajánlott fórumok:
- Ha elrontom a pin kódomat vodafone-os mobilomnál, a puk kódot tudom, miért nem enged be mégsem?
- Le lehet mondani online a vodafone-os előfizetést?
- Fizetési probléma a Vodafone-nál. Volt már valakinek hasonló?
- Neten keresztül miért nem tudok Vodafone-nál feltölteni? Az adott bank eléggé vacakol..
- Vodafonos sim kártyám párnapja lejárt, ha feltöltöm pénzzel használhatom továbbra is?
- American Express blue kártyám lejárt...