Lehetetlen hízni? (beszélgetés)
De jó ötletek, aztán majd kómába esik...
17 éves vagy, majd mostanság fog jönni egy jó kis hormonváltozás, ami hízást is fog eredményezni vagy kis átalakulást alakban. Ne gröcsölj a hízáson, majd jön az! Inkább tartsd be az étkezési tanácsokat, hogy a cukrod rendben legyen.
Azért egy pm. ellenőrzés nem ártana.
Érdekes én pont fordítva vagyok!
Ha este alvás előtt eszek,azt nem emészti meg a gyomrom,csak átmegy rajtam.Így ezzel a megoldással csak fogyok!
Nem mindenkinek egyforma a szervezete!
Szia!
Inzulinozod is magad?
Nem!
Egyél meg minden este 9-10 körül egy túrós tásákát vagy egy kakaós csigát és mellé egy fél zacskó chipset. 3-4 hónapon belül gurulni fogsz! A lényeg az estén van és az, hogy ez a kettőben iszonyú kalória van. én sajna a valóságshowk alatt híztam meg 2x is emiatt, azok mentek este 9-10 között és attól kerekedtem ki +8kg van 3-4 hónap alatt, akkor nyomtam ilyen kajákat este! Napközben egyél gyümölcsöt és normál kaját is!!!!!!!!!:)
Jelenleg 45-46 kiló vagyok, 166 cm magassághoz. Korom 17, lány vagyok.
Születésem óta cukorbeteg vagyok, az orvos szerint a betegség miatt nehéz felszednem plusz kilókat. Szerintem nem sokkal eszek kevesebbet, mint egy áltag ember, habár van hogy az iskola miatt kimarad egy-egy étkezés.
Elsősorban legalább 3-4 kilót szeretnék felszedni, meg izmosodni is. Kórosan soványnak nem tűnök, sokak szerint csinos vagyok, de én nagyon szeretnék hízni, már évek óta.
Esetleg tud valaki tanácsot adni, mit kéne másképp csinálnom, mit kéne ennem, hogy változtatni tudjak?
(Csirkét, halat nem szeretem.)
További ajánlott fórumok:
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Hogy bírjátok ezt a lehetetlen helyzetet?
- Bérből megélni? Lehetetlen (?)