Lehet még ebből kapcsolat? (tudásbázis)
ez tetszik.
az egész,így ahogy van!lájkolom!:-)
Na j, vegyük komolyra a figurát:
Igen, de légy óvatos.
Ficánkesz, a kérdésed mindenki érti...te nem érted, hogy épp halálra cikiznek a szóhasználatod miatt...különben a kapcsi csak akkor lesz tutcsi, ha a bocsidugcsi elött ajcsi-balcsi-szelcsit eszcsiztetek...jahaj :-/
Különben meg hülye a kérdés...ilyet nem 21 éves kérdez, hanem egy 12...Amúgy ha csillog a szeme, még nem biztos, hogy téged szeret...lehet, csak lázas...vagy szénanáthás...
nem tudtam rendesel felvázolni a helyzetet mert a kérdés mezö tul rövid.
akkor egyszerüsitettem a kérdést, és igy érthetetlen.
azt hogyha ezzel kapcsolatban van kérdés mert igy zavart az egész. anyit kell tudni, h még volt pasim vele is tartottam a kapcsolatot. és tudja h most egyedül vagyok...
de ígérd meg, ha mi itten azzztat mongggyuk neked, hogy csináld EZT, akkor azt fogod csinálni és kész, nem hezitálsz többet!
:DD
(má elegem van hogy feltesznek egy kérdést, megmondjuk a tutit és utána teljesen mást csinálnak..oszt jön még egy kérdés, hogy nem sikerült, aztán ha szemrehányolsz akkor még te vagy a...minden, de semmi jó :DD)
nosztalgiadugcsi: részemről 1 savazat!
:DD
Perszehogy, a nosztalgikus hancúr is van olyan jó, mint a kibékülős.
Csak ne legyél tündibündi pls.
:DD nem semmi.
szerintem dugcsizzatok egy bocsisat és utána csincsizzetek mindent úgy, mint a régi kapcsitokban, cukcsi sztorika ez :)
bocsáss meg h fejtörést okoztam neked:)
de azért irtam ezt mert nem tudtam volna teljesen a kérdést kiirni h minden benne legyen.
köszönöm a választ:)
nyugodtan kérdezzetek:)
Hát ja.
Bár nem ártana, ha az exed más körökben keresgélne. Nem miattad, miatta. Aki ugyanis ilyen kérdést feltesz................