Lehet már a menzesz utáni 7. napon peteérés? Nekem eddig mindíg a 12. nap körül volt. (tudásbázis)
Mekkora élmény lehet ha az ember nem is sejti. asszem nagyon-nagyon csú
nyán néznék:))
Volt egy méhen belüli fertőzésem, amit az ott levett egyik kenet mutatott ki. Előbtte hiába jártam orvostól-orvosig.
Eggy doboz gyógyszer és peteérés figyelés. Így pontosan tudjuk, hogy mikor fogant::))
Igen, ,csoda volt.
El kellett jutnunk a meddőségi központba és ott meglett a csoda.
A ciklus azt hiszem 9. napján kellett először mennünk, a következő menstruációm már meg sem jött...:)))
A másik csodám holnap lesz 21 hónapos. Az ő története az adatlapomon.
Az igazsághoz tartozik, hogy sohasem volt pontos a ciklusom.
Nekem novemberben a 18. napon volt az uh szerint tüszőrepedés, de akkor is a 12. napon éreztem a tüneteket.
Azért furcsállom, hogy most meg hogy lehet ilyen hamar....
Gratulálok a lányodhoz!
Csak azt nem értem, hogy ha olyan későn volt peteérésed, hogy volt ideje beágyazódni, mert azt mondják, hogy ha későn van peteérés, akkor a nyálkahártyával együtt leválik az épp beágyazódó baba is...
...de hát vannak csodák:-)
Lehet.
Van korai és késői peteérés is.
A lányomnál figyelte a doki na peteérésemet, a 21. napon volt.
Csináltam LH tesztet és az is valamint az Uh is azt mutatta. Most múlt 6 éves.:)))
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció?
- Mitől szúr a petefészkem?17. napon vagyok. Lehet, hogy most van peteérésem?
- PCOS+IR lapar után 28 napos ciklusok előtte egyáltalán nem jött meg, de továbbra sincs peteérés. Ilyenkor mit lehet tenni?
- Mivel lehet a peteérést elöbbre hozni, vagy elöbb is egy peteérést "beiktatni"?
- Lehet a 6-7. nap környékén peteérés?
- Honnan lehet megtudni, hogy a peteérés előtti 2-3 nap mikor van? Ovulációs teszt ezt kimutatja?